ThuisinBouwen: Klaar voor de toekomst met Metacom

ThuisinBouwen ontwikkelt uiteenlopende grondlocaties en projecten voor onder andere grondeigenaren, architecten, gemeenten en ontwikkelaars. Van kleinschalige projecten met enkele woningen tot grote woningbouwprojecten. ThuisinBouwen verzorgt het gehele traject van planvorming, -ontwikkeling tot en met verkoop en uiteraard het bouwen!Ook kunnen zij van dienst zijn bij eventueel benodigde sloopwerkzaamheden, sanering en bouwrijp maken.

Klaar voor de toekomst

“Digitalisering is voor ThuisinBouwen zeker belangrijk, om onze processen te garanderen dat deze allemaal op correct worden uitgevoerd en dit ook allemaal op een uniforme wijze vast kunnen leggen” - Walter Gremmen, Manager inspiratiecentrum | ICT

Uitgegroeid tot vier verschillende locaties in Nederland, is ThuisinBouwen een prominente marktleider als het gaat om woningbouw. Strakke planningen en budgetten permitteren weinig ruimte in het maken van fouten en vereist snelle schakeling en aanpassing van werkvoorbereider tot uitvoering. Metacom biedt ThuisInBouwen een systeem waarin ze verschillende processen automatisch kunnen controleren en verwerken, waardoor het werkproces op grootschalig niveau goed blijft verlopen. VanMeijel is langs geweest bij ThuisInBouwen om in kaart te brengen hoe werknemers in de verschillende bedrijfslagen te werk gaan met Metacom en hoe dit hun werkdag slimmer, leuker én efficiënter maakt!


Ben jij al klaar voor de toekomst?