"Alle bedrijfsprocessen op één plek" bij Haegens horizontaal en verticaal transport

Haegens horizontaal en verticaal transport is een gerenommeerd bedrijf in het zuiden van het land. Maar ondanks dat ze opereren vanuit een klein plaatsje tussen Nijmegen en Eindhoven in, komen de kranen van Haegens steeds verder. Alles op het gebied van horizontaal en verticaal transport kunnen ze verzorgen: "We verplaatsen alles wat te hoog, te breed, te zwaar en te lang is". Aldus directeur Stijn Haegens

Even terug naar de jaren ’80. Economisch gezien een slechte tijd. De bouw had het zwaar. Bedrijven stonden op omvallen en bezuinigingen alom. Toch bedacht Toon Haegens juist in die tijd om voor zichzelf te beginnen. Het ondernemen zat in het bloed. Werken op een hijskraan beviel hem uitstekend. Zo gezegd zo gedaan. In 1982 werd de aankoop van de 1e hijskraan een feit. Een half jaar later volgde de 2e kraan en inmiddels is Haegens uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. De grote, blauwe voertuigen zijn een begrip in de regio geworden. En met een compleet park kranen in alle soorten en maten, vrachtwagens met diverse opleggers, verreikers en hulpmiddelen, staat Haegens 24/7 voor hun klanten klaar.

Door het brede scala aan verhuur en transportmogelijkheden, kan het proces soms complex zijn en moet er snel geschakeld worden. Een geschikt ERP-systeem is dan ook zeker gewenst om de bedrijfsprocessen zo soepel mogelijk te laten lopen. Het liefst ook alles op één plek! Haegens werkt tegenwoordig met Metacom, waarin ze al hun bedrijfsprocessen in één software systeem kwijt kunnen. Hoe werkt dat precies en hoe bevalt Haegens Metacom? Directeur Stijn Haegens vertelt het in deze video!

Benieuwd hoe metacom jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Neem contact op!