0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
Recent of bijna afgestudeerde HBO of WO’ers

Werken bij vanMeijel

Vacature

Recent of bijna afgestudeerde HBO of WO’ers

Voltijd
Consultancy, Bedrijfskunde, Service, Softwaredevelopment
hbo, wo

VanMeijel Automatisering ontwikkelt en implementeert ICT oplossingen voor de bouw en industriële dienstverlening. Onder het motto "bouwen kan simpeler" brengen wij structuur aan in de complexe en flexibele bedrijfsprocessen van onze nationaal- en internationaal opererende klanten.

Wij vertalen nieuwe opkomende technologieën zoals Cloud computing, Big Data, Internet of Things en Machine Learning in fundamentele oplossingen voor onze klanten. Door een sterk groeiende vraag van deze online toepassingen zijn wij op zoek naar enkele:

Enthousiaste recent of bijna afgestudeerde HBO of WO’ers.

Je zet je bedrijfskundige en/of organisatorische kennis samen met circa honderd collega’s in om mee te werken aan de verdere uitbouw van onze activiteiten. Na je inwerkperiode ben je actief op het gebied van inrichting van bedrijfsprocessen bij klanten, of het ondersteunen van klanten bij hun dagelijkse gebruik of ben je betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe systemen.

Onze organisatie kenmerkt zich door een open en informele cultuur die je de mogelijkheid geeft om jezelf verder te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? 
Neem dan contact op met Nicòle van der Veeken of stuur een e-mail naar nvdveeken@vanmeijel.nl.

Meer weten?
Download hier de Werken bij VanMeijel brochure


De sluitingsdatum is vrijdag 30 maart 2018.
​Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De filosofie vanmeijel 3.0

Werken bij vanmeijel is anders dan bij andere bedrijven. Onze organisatie heeft als uitgangspunten autonomie, zingeving en meesterschap. Onze mensen zitten zelf aan het stuur van hun ontwikkeling, doen zinvol werk dat voldoening geeft en krijgen de kans steeds beter te worden in hun werk. Dit leidt tot producten die meer waarde toevoegen. 

Lees meer over de VanMeijel 3.0-filosofie in het boekje 
‘De VanMeijel organisatie 3.0’ (pdf-document).

actuele vacatures

Workflow designer (Emmeloord)

Workflow designer (Emmeloord)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Op onze locatie in Emmeloord zijn er diverse vacatures beschikbaar ter versterking van ons Metacom Online team.

Voltijd
hbo, wo
Workflow developer (Emmeloord)

Workflow developer (Emmeloord)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Op onze locatie in Emmeloord zijn er diverse vacatures beschikbaar ter versterking van ons Metacom Online team.

Voltijd
hbo, wo
Workflow designer (Eindhoven)

Workflow designer (Eindhoven)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Met de opening van de nieuwe VanMeijel-locatie in Eindhoven hebben we diverse vacatures ter versterking van de business unit Metacom Online.

Voltijd
hbo, wo

blog

De techniek achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van Metacom+.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Scanning optimalisatie voorraadbeheer bij Mourik Techniek

Om voorraadmutaties, inkopen en verkopen direct digitaal te verwerken, maakt bouwbedrijf Mourik gebruik van barcodescanning. Waar de vestiging Europoort van het familiebedrijf al vergevorderd is met de Materieelverhuur module, was er in Groot-Ammers nog sprake van een verouderde werkwijze. Daarom is met VanMeijel begin dit jaar een traject gestart om de Metacom inrichting binnen de verschillende vestigingen gelijk te trekken naar hetzelfde niveau, met een generieke werkwijze.

Lees verder