0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
Full Stack ontwikkelaar / Front-end developer

Werken bij vanMeijel

Vacature

Full Stack ontwikkelaar / Front-end developer

Voltijd
hbo, wo

Wij zoeken een full stack ontwikkelaar die ons helpt verder te groeien naar een DevOps organisatie, op basis van de nieuwste technologie. We zoeken iemand met minimaal 3 jaar ervaring met AngularJS en JavaScript, en die goed op de hoogte is van het vakgebied!

Wij zijn VanMeijel
Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van bouwbedrijven en helpen deze bedrijven te transformeren naar een digitaal bouwproces. Grote en middelgrote bouworganisaties in de Infra, B&U en Industriële Dienstverlening maken gebruik van onze systemen en diensten. Onze uitdaging is om met onze IT oplossingen een bijdrage te leveren aan een efficiënt bouwproces en ondanks de complexiteit, deze laagdrempelig en intuïtief te maken.

De organisatie
De markt waarop wij ons richten oogt traditioneel, maar is dynamisch. Dat gecombineerd met de snel ontwikkelende technologie vraagt om een organisatie en medewerkers die zich continu blijven ontwikkelen. Onze organisatie is sterk groeiende en vraagt om continue uitbreiding van medewerkers op hoog niveau: daarom zijn we op zoek naar jou.

Het team
Binnen Van Meijel werken we volgens de DevOps-principes, waarbij we de beleving van de eindgebruikers centraal stellen. De teams werken volgens de Scrum-methodiek en zijn verantwoordelijk voor de totale kwaliteit van de software. Om continu te verbeteren gebruiken we nieuwe methoden en technologieën, denk hierbij aan Continuous Delivery, Docker Containers,  ATDD.

De DevOps afdeling bestaat uit zes Scrum-teams. Het team waarin je komt te werken is primair verantwoordelijk voor de Continuous Development pipeline en tevens de ontwikkeling van een aantal onderdelen van onze ERP-oplossing Metacom+.

Jouw taken
Als ontwikkelaar werk je samen met hoogopgeleide collega’s aan het webbased maken van onze (bestaande) software en het ontwikkelen van nieuwe software-oplossingen. Daarnaast werk je mee aan het optimaliseren van onze Continuous Delivery pipeline en heb je een voortrekkersrol in het realiseren van onze automatische teststrategie.

Samen met collega’s initieer je kennissessies, zodat iedereen op de hoogte is van de nieuwste functionaliteiten. Daarnaast ben je gemotiveerd om zelf de lead te pakken bij innovatievraagstukken. Je fungeert hiermee niet alleen als een schakel in het development team, maar bent zelf ook gebrand om frequent in contact te zijn met de product-owner en/of klanten om daardoor inzicht te verzamelen wat zal leiden tot productverbeteringen.

Jouw kennis en ervaring
In onze ogen heb je voor deze functie de volgende bagage nodig:

  • HBO+/WO-opleiding, bv. richting Computer Science, Informatica, Techn. Informatica of IT;
  • Geef in je CV en/of brief concreet aan hoeveel kennis en ervaring je hebt met de volgende ontwikkeltalen en -tools: AngularJS, Javascript, Cucumber, Selenium, Docker, Rancher, Jenkins en MongoDB
  • Ervaring met Test Driven Development
  • Kennis van Docker en Rancher is een pré
  • Je bent en houdt jezelf continu op de hoogte van de nieuwste webtechnologieën
  • Je bent bekend met de Agile-methode
  • Je bent flexibel en gedreven, hebt oog voor detail en UX design
  • Je streeft naar schone en herbruikbare code en je let op de front-end performance.

Wat bieden wij jou?
Zoals je ziet verwachten we veel van jou, vandaar dat jij in ruil daarvoor ook wat van ons mag verwachten. In onze visie zijn mensen bepalend voor de kracht en het succes van een organisatie. Persoonlijke groei van medewerkers, samenwerking, eigen initiatief en plezier in het werk kenmerken de sfeer. Uiteraard zijn het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform.

Je zal komen te werken in een hecht team, we hebben geregeld verschillende gezellige personeelsactiviteiten. Het belangrijkste is natuurlijk een uitdagende functie in een ambitieus, innovatief, snelgroeiend én creatief bedrijf!

Interesse?
Solliciteer via onderstaande button of neem contact op met Nicòle van der Veeken: nvdveeken@vanmeijel.nl of 0527 - 61 47 67.
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Maarten van Pagée, T: 0527 - 61 47 67.

Meer weten? 
Download hier de 'Werken bij VanMeijel' brochure!

De sluitingsdatum is vrijdag 30 maart 2018.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De filosofie vanmeijel 3.0

Werken bij vanmeijel is anders dan bij andere bedrijven. Onze organisatie heeft als uitgangspunten autonomie, zingeving en meesterschap. Onze mensen zitten zelf aan het stuur van hun ontwikkeling, doen zinvol werk dat voldoening geeft en krijgen de kans steeds beter te worden in hun werk. Dit leidt tot producten die meer waarde toevoegen. 

Lees meer over de VanMeijel 3.0-filosofie in het boekje 
‘De VanMeijel organisatie 3.0’ (pdf-document).

actuele vacatures

Workflow designer (Emmeloord)

Workflow designer (Emmeloord)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Op onze locatie in Emmeloord zijn er diverse vacatures beschikbaar ter versterking van ons Metacom Online team.

Voltijd
hbo, wo
Workflow developer (Emmeloord)

Workflow developer (Emmeloord)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Op onze locatie in Emmeloord zijn er diverse vacatures beschikbaar ter versterking van ons Metacom Online team.

Voltijd
hbo, wo
Workflow designer (Eindhoven)

Workflow designer (Eindhoven)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Met de opening van de nieuwe VanMeijel-locatie in Eindhoven hebben we diverse vacatures ter versterking van de business unit Metacom Online.

Voltijd
hbo, wo

blog

Een wereld achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de (terechte) toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van een Metacom+ serverpark.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Circulair bouwen: digitalisering grondstoffenpaspoort met Roelofs

Het slim gebruiken van grondstoffen en producten wordt in de weg naar een circulaire economie steeds belangrijker. Zo steken ook grote ambities de kop op in de wereld van grond-, weg en waterbouw, om circulair bouwen steeds meer vorm te geven. Het grondstoffenpaspoort speelt hier een belangrijke rol in. Op het initiatief van Roelofs is VanMeijel gevraagd mee te denken over het grondstoffenpaspoort en de digitalisering hiervan. Hiermee worden opdrachtgevers en opdrachtnemers in de infrabranche geholpen naar verdere verduurzaming.

Lees verder