0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
Afstudeerder Blockchain

Werken bij vanMeijel

Vacature

Afstudeerder Blockchain

Voltijd
Onderzoek, blockchain
hbo, wo

De laatste tijd verschijnen er steeds meer berichten over wat blockchain is en welke mogelijkheden dit biedt.

Wij zoeken een afstudeerder die de mogelijkheden van blockchain voor de bouw gaat onderzoeken. In hoeverre kan blockchain bijvoorbeeld het algehele betalingsverkeer tussen opdrachtgevers, aannemers en onderaannemers bespoedigen?

Jouw kennis en ervaring

In onze ogen heb je voor deze afstudeeropdracht de volgende bagage nodig:

  • HBO+/WO-opleiding, bv. richting Computer Science, Informatica, Techn. Bedrijfskunde of IT;
  • Je bent en houdt jezelf continu op de hoogte van de nieuwste technologieën
  • Je hebt al enige ervaring met of kennis van Blockchain.

Ons aanbod

Je zal komen te werken in een hecht team, we hebben geregeld verschillende gezellige personeelsactiviteiten. Het belangrijkste is natuurlijk een uitdagende opdracht in een ambitieus, innovatief, snelgroeiend én creatief bedrijf met uitzicht op een vast dienstverband.

Ben je enthousiast geworden, solliciteer en word onze collega!

Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Maarten van Pagée, T: 0527 - 61 47 67.

Meer weten?
Download hier de werken bij vanmeijel brochureAcquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De filosofie vanmeijel 3.0

Werken bij vanmeijel is anders dan bij andere bedrijven. Onze organisatie heeft als uitgangspunten autonomie, zingeving en meesterschap. Onze mensen zitten zelf aan het stuur van hun ontwikkeling, doen zinvol werk dat voldoening geeft en krijgen de kans steeds beter te worden in hun werk. Dit leidt tot producten die meer waarde toevoegen. 

Lees meer over de VanMeijel 3.0-filosofie in het boekje 
‘De VanMeijel organisatie 3.0’ (pdf-document).

actuele vacatures

Directie Assistent

Directie Assistent

Wij zijn VanMeijel. Wij helpen al meer dan 30 jaar bouwbedrijven vooruit met digitalisering. Om aan de slag te gaan met de uitdagingen van nu, hebben wij versterking nodig. Zo zoeken wij naar een ervaren

Voltijd
Algemeen, Administratief, Staf
hbo, wo
Sales Consultant

Sales Consultant

Vind jij het een uitdaging om klanten op strategisch niveau te adviseren hoe succesvoller te worden met digitalisering? Dan hebben wij een mooie baan voor je. Ter versterking van ons commerciële team zijn wij op zoek naar een commerciële Sales Consultant.

Voltijd
Commercieel
hbo, wo
Consultants gezocht!

Consultants gezocht!

Vind jij het geweldig om bouwondernemingen vooruit te helpen met procesverbeteringen? Solliciteer dan bij ons. Ter versterking van ons consultancy team zijn wij namelijk op zoek naar consultants. Zowel jong talent als consultants met ervaring.

Voltijd
Consultancy
hbo, wo

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Onze supportpagina is vernieuwd

Heb jij het al gezien? We hebben de homepage van onze supportpagina in een nieuw jasje gestoken. Hiermee willen we jou een beter overzicht én direct toegang tot de belangrijkste zaken geven. Zo kan jij snel vinden wat je zoekt!

Lees verder