0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
Afstudeerder Blockchain

Werken bij vanMeijel

Vacature

Afstudeerder Blockchain

Voltijd
Onderzoek, blockchain
hbo, wo

De laatste tijd verschijnen er steeds meer berichten over wat blockchain is en welke mogelijkheden dit biedt.

Wij zoeken een afstudeerder die de mogelijkheden van blockchain voor de bouw gaat onderzoeken. In hoeverre kan blockchain bijvoorbeeld het algehele betalingsverkeer tussen opdrachtgevers, aannemers en onderaannemers bespoedigen?

Jouw kennis en ervaring

In onze ogen heb je voor deze afstudeeropdracht de volgende bagage nodig:

  • HBO+/WO-opleiding, bv. richting Computer Science, Informatica, Techn. Bedrijfskunde of IT;
  • Je bent en houdt jezelf continu op de hoogte van de nieuwste technologieën
  • Je hebt al enige ervaring met of kennis van Blockchain.

Ons aanbod

Je zal komen te werken in een hecht team, we hebben geregeld verschillende gezellige personeelsactiviteiten. Het belangrijkste is natuurlijk een uitdagende opdracht in een ambitieus, innovatief, snelgroeiend én creatief bedrijf met uitzicht op een vast dienstverband.

Ben je enthousiast geworden, solliciteer en word onze collega!

Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Maarten van Pagée, T: 0527 - 61 47 67.

Meer weten?
Download hier de werken bij vanmeijel brochure

De sluitingsdatum is vrijdag 30 maart 2018

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De filosofie vanmeijel 3.0

Werken bij vanmeijel is anders dan bij andere bedrijven. Onze organisatie heeft als uitgangspunten autonomie, zingeving en meesterschap. Onze mensen zitten zelf aan het stuur van hun ontwikkeling, doen zinvol werk dat voldoening geeft en krijgen de kans steeds beter te worden in hun werk. Dit leidt tot producten die meer waarde toevoegen. 

Lees meer over de VanMeijel 3.0-filosofie in het boekje 
‘De VanMeijel organisatie 3.0’ (pdf-document).

actuele vacatures

Workflow designer (Emmeloord)

Workflow designer (Emmeloord)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Op onze locatie in Emmeloord zijn er diverse vacatures beschikbaar ter versterking van ons Metacom Online team.

Voltijd
hbo, wo
Workflow developer (Emmeloord)

Workflow developer (Emmeloord)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Op onze locatie in Emmeloord zijn er diverse vacatures beschikbaar ter versterking van ons Metacom Online team.

Voltijd
hbo, wo
Workflow designer (Eindhoven)

Workflow designer (Eindhoven)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Met de opening van de nieuwe VanMeijel-locatie in Eindhoven hebben we diverse vacatures ter versterking van de business unit Metacom Online.

Voltijd
hbo, wo

blog

De techniek achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van Metacom+.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Hoe wij ons voorbereiden op ISO 27001

Door de sterk toenemende uitwisseling van informatie via het web en de integratie van verschillende apparaten, worden de eisen die gesteld worden aan de veiligheid van informatie steeds belangrijker. Daarom steken steeds meer veiligheidsmaatregelen en -regels de kop op. Het is geen optie om daar niet mee aan de slag te gaan. Ook bij VanMeijel willen we onze omgevingen, software en de integraties bij klanten veilig waarborgen. Om deze reden zijn wij bezig met de ISO 27001 norm: een nieuwe standaard voor informatiebeveiliging.

Lees verder