0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
Help mee de bouw digitaal te maken

Werken bij vanMeijel

Help mee de bouw digitaal te maken

Dynamiek en uitdaging

Werken bij VanMeijel is werken in een ICT-omgeving die alle kenmerken heeft van een bouwomgeving: dynamisch en uitdagend. Echt een omgeving waarin je je kunt ontwikkelen.

Of dat in de technologie, de processen of organisatie is, is afhankelijk van je expertise en ambitie. Wij dagen je uit om contact met ons op te nemen om samen met jou de mogelijkheden en kansen te bespreken.

Meer weten?

download brochure
 
 

actuele vacatures

HR medewerker | Specialisatie Werving & Selectie

HR medewerker | Specialisatie Werving & Selectie

Ter versterking van onze HR-organisatie, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met specialisatie Werving & Selectie.

Voltijd
Human Resources
hbo
Projectleider - Werkvoorbereider Metacom Online

Projectleider - Werkvoorbereider Metacom Online

Ter versterking van de business unit Metacom Online, zijn wij op zoek naar een Projectleider.

Voltijd
Projecten
hbo, wo
Afstuderen bij VanMeijel

Afstuderen bij VanMeijel

Wij zijn op zoek naar een aantal enthousiaste, leergierige studenten die bij ons willen komen afstuderen en/of stage lopen om ons te versterken met nieuwe ideeën en innovaties. We hebben diverse uitdagende projecten, hieronder tref je daar beknopt overzicht van aan.

Voltijd
Afstuderen
hbo, wo
Stageopdracht Business Intelligence (BI)

Stageopdracht Business Intelligence (BI)

Wij zijn op zoek naar een aantal enthousiaste, leergierige studenten die bij ons willen komen stage lopen en/of moeten afstuderen. Kom jij ons versterken met nieuwe ideeën en innovaties?

Voltijd
Stage
hbo, wo
Projectleider

Projectleider

Ben jij een Projectleider en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met jou in gesprek. Voor je het weet ben je binnenkort verantwoordelijk voor een aantal klantprojecten om deze met succes af te ronden samen met je collega’s!

Voltijd
Projecten
hbo, wo
Consultant Metacom Online

Consultant Metacom Online

Ter versterking van ons Metacom Online team, zijn wij op zoek naar een implementatie consultant.

Voltijd
Consultants
wo
Consultants

Consultants

Vind jij het geweldig om bouwondernemingen vooruit te helpen met procesverbeteringen? Solliciteer dan bij ons. Ter versterking van ons consultancy team zijn wij namelijk op zoek naar consultants. Zowel jong talent als consultants met ervaring.

Voltijd
Consultancy
hbo, wo
Recent of bijna afgestudeerde HBO of WO’ers

Recent of bijna afgestudeerde HBO of WO’ers

VanMeijel Automatisering ontwikkelt en implementeert ICT oplossingen voor de bouw en industriële dienstverlening. Onder het motto "bouwen kan simpeler" brengen wij structuur aan in de complexe en flexibele bedrijfsprocessen van onze nationaal- en internationaal opererende klanten.

Voltijd
Consultancy, Bedrijfskunde, Service, Softwaredevelopment
hbo, wo
 

Is er geen passende uitdaging voor jou op dit moment?
Stuur dan een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor versterking. Ook wanneer je nog studeert en op zoek bent naar een leerzame
stage- of afstudeerplaats.

open sollicitatie
 
Iris van der Heijden

"Het waar maken van de visie van VanMeijel "bouwen kan simpeler" gebeurd niet alleen via de software. Ik merk dat zelf aan de open cultuur. Je kunt altijd terecht met vragen en iedereen is bereid te helpen als je er niet uitkomt. Zeker als je nieuw bent is dat erg prettig. "

Iris van der Heijden
Customer care

"VanMeijel bood mij begin dit jaar de kans om als consultant aan de slag te gaan. Tot nu toe heb ik er zeker geen spijt van. Het is enorm prettig werken binnen de informele bedrijfscultuur die er heerst. Ik bevind mij in een gezellig, collegiaal en enthousiast team waarin ik me de komende jaren kan blijven door ontwikkelen."

Marvin Hooijer
Consultant

Marvin Hooijer
Thijs van Schie

"Mijn rol binnen team Metacom is die van Applicatiespecialist. Ik draag bij aan onze visie door onze oplossingen zo foutloos mogelijk te houden. Op deze manier zal de klant zonder frustraties op een efficiënte wijze bouwprocessen kunnen beheersen. Dit maakt hun bouwproces“simpeler”."

Thijs van Schie
Applicatiespecialist

"VanMeijel doet er alles aan om personeel gezond, fit en dus optimaal inzetbaar te houden. Door de samenwerking met Simple Check stimuleren wij een gezonde levensstijl van onze werknemers. VanMeijel draagt met trots uit dat het project van Simple Check mede mogelijk is gemaakt door een bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds (ESF)."

Europese Unie
Europees Sociaal Fonds

Europese Unie
Erkend leerbedrijf

"Leren werken in de praktijk. Daar helpen en begeleiden wij studenten graag mee."

Erkend leerbedrijf

De filosofie vanmeijel 3.0

Werken bij vanmeijel is anders dan bij andere bedrijven. Onze organisatie heeft als uitgangspunten autonomie, zingeving en meesterschap. Onze mensen zitten zelf aan het stuur van hun ontwikkeling, doen zinvol werk dat voldoening geeft en krijgen de kans steeds beter te worden in hun werk. Dit leidt tot producten die meer waarde toevoegen. 

Lees meer over de VanMeijel 3.0-filosofie in het boekje 
‘De VanMeijel organisatie 3.0’ (pdf-document).

blog

5 redenen om naar Next 2017 te gaan

Op dinsdag 14 november a.s. vindt weer ons jaarlijkse Next plaats: hét evenement voor degenen die voorop willen lopen met digitaal bouwen. Waarom je Next dit jaar niet mag missen? 5 redenen...

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Gebrs. Van den Brand en Van Oort B.V. klaar voor volgende stap in digitalisering

Gebr. van den Brand en van Oort B.V. (GBO) heeft gekozen om met het Metacom platform een volgende stap te maken in de digitalisering van hun bedrijfsvoering.

Lees verder