Een werk gegund krijgen, het begint allemaal met een goede calculatie. Kostprijsberekeningen, werkbegrotingen of calculaties op basis van bestekken: de juiste calculatie software is essentieel. Het zorgt ervoor dat je nauwkeurig kunt werken, de juiste data tot je beschikking hebt én een goede nacalculatie kunt doen. Want iedereen wil winstgevende projecten als resultaat, toch?

Dé calculatie software die een calculator of kostendeskundige in de bouw of infra nodig heeft

Alle calculatiemethoden worden ondersteund

Alle bekende calculatiemethoden, zoals RAW of STABU, worden ondersteund in onze calculatie software. Naast het RAW of STABU bestek behoren contracten als DBMF en D&C ook tot de mogelijkheden.

Calculeren op basis van een 3D-model

Wist je dat je zelfs op basis van een 3D model (BIM) kunt calculeren? Je laadt een 3D-model gemakkelijk in, vervolgens wordt er in de software automatisch een kost- en verkoopprijs van het ontwerp gecreëerd op basis van de hoeveelheden. Voeg en calculeer zelf posten toe waar nodig. En met de BIM+ 3D-viewer van Allplan zie je altijd een relatie tussen de calculatiepost en het 3D-model.

Maak de beste aanbieding

Vergelijk je calculatie versies eenvoudig door ze naast elkaar te leggen. Zo kom je tot een optimale prijs-kwaliteitverhouding en maak je de beste calculatie voor een aanbesteding.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Ook slimmer en sneller calculeren met de juiste calculatie software?

Meest recente artikelen

Alle artikelen