Basiscursus Kostenbewaking | 29 september 2023

Basiscursus kostenbewaking 29 september

Metacom zit bomvol functionaliteiten, maar veel opties, betekent ook veel informatie. Om gebruikers hier zo goed mogelijk mee te helpen bieden we opleidingen en cursussen aan zodat je alle ins-en outs van Metacom kunt leren. Zo krijg je als gebruiker de beste ondersteuning in je dagelijkse werk. Door goed je weg te vinden in de modules waarmee je werkt, maak je je werkdag slimmer, efficiënter én leuker. Meld je aan voor de basiscursus kostenbewaking om het meeste uit je module te halen!

Deze basiscursus is geschikt als je een beginnende gebruiker van Metacom bent. Wil je even een opfrissertje krijgen? Dan kan dat natuurlijk ook!

De basisbeginselen van de kostenbewakingsmodule in Metacom Basis worden in deze cursus stap voor stap behandeld. Hierbij ligt de nadruk op het doorlopen van de verschillende schermen en de algemene mogelijkheden van de module kostenbewaking in Metacom Basis. Dit is een algemene basis uitleg, deze kan afwijken van de klantspecifieke werkwijze.

De volgende onderwerpen komen daarbij aan de orde:

  • Mogelijkheden voor de structuur van kostenbewaking;

  • Aanmaken van projecten;

  • Registreren van kosten en producties;

  • Analyseren en berekenen van resultaten;

  • Meer/minder werk.

Je kunt aan de hand van een ingerichte subadministratie en configuratie een project aanmaken. Op dit project kun je kosten en producties registreren, waarna de resultaten berekend en geanalyseerd kunnen worden. Dit is een algemene basis werkwijze, deze kan afwijken van de klantspecifieke werkwijze.

Hoe zit de cursus er ongeveer uit?

De cursus vindt plaats op vrijdag 29 september bij het hoofdkantoor van VanMeijel Automatisering. De kosten voor de cursus bedragen €495 per deelnemer. De cursus volg je samen met 2 tot 5 anderen van soortgelijke organisaties. Een opleider vanuit VanMeijel geeft de cursus. We werken met kleine groepjes zodat er écht aandacht besteed kan worden aan persoonlijke vragen en uitdagingen in kostenbewaking. Er zijn laptops beschikbaar op locatie en de cursus is inclusief lunch, koffie & thee met wat lekkers.


Bij afmelding minder dan 48 uur voor aanvang van de cursus worden de kosten wel in rekening gebracht.Basiscursus kostenbewaking 29 september

Registreer je nu voor Basiscursus Kostenbewaking | 29 september 2023

Meest recente artikelen

Alle artikelen