Basiscursus Kostenbewaking regie | 6 oktober 2023

Basiscursus kostenbewaking 6 oktober

Metacom zit bomvol functionaliteiten, maar veel opties, betekent ook veel informatie. Om gebruikers hier zo goed mogelijk mee te helpen bieden we opleidingen en cursussen aan zodat je alle ins-en outs van Metacom kunt leren. Zo krijg je als gebruiker de beste ondersteuning in je dagelijkse werk. Deze basiscursus is geschikt als je een beginnende gebruiker van Metacom bent. Wil je even een opfrissertje krijgen? Dan kan dat natuurlijk ook! Deze cursus is het vervolg op de cursus kostenbewaking (1), deze kennis moet je wel meester zijn.

De basisbeginselen van de kostenbewakingsmodule in Metacom Basis worden in deze cursus stap voor stap behandeld. Hierbij ligt de nadruk in deze cursus op het verkrijgen van inzicht in regiewerk op de wijze waarop het gebruikt kan worden binnen Metacom. Dit is een algemene basis werkwijze, deze kan afwijken van de klantspecifieke werkwijze/inrichting.

De volgende onderwerpen komen daarbij aan de orde:

  • Aanmaken en gebruiken van regiewerken

  • Aanmaken en gebruiken van regieposten

  • Opmaken van regiebon

  • Facturering van regiewerk

  • Werken met prijsafspraken

  • Resultaat

Je bent in staat alle noodzakelijke handelingen te verrichten met betrekking tot regiewerk, zoals het aanmaken en wijzigen van regieposten en het samenstellen, definitief maken en factureren van regiebonnen. Dit is een algemene basis werkwijze, deze kan afwijken van de klantspecifieke werkwijze/inrichting.

Hoe zit de cursus er ongeveer uit?

De cursus vindt plaats op vrijdag 6 oktober bij het hoofdkantoor van VanMeijel Automatisering. De kosten voor de cursus bedragen €495 per deelnemer. De cursus volg je samen met 2 tot 5 anderen van soortgelijke organisaties. Een opleider vanuit VanMeijel geeft de cursus. We werken met kleine groepjes zodat er écht aandacht besteed kan worden aan persoonlijke vragen en uitdagingen in kostenbewaking. Er zijn laptops beschikbaar op locatie en de cursus is inclusief lunch, koffie & thee met wat lekkers.

Bij afmelding minder dan 48 uur voor aanvang van de cursus worden de kosten wel in rekening gebracht.

Basiscursus kostenbewaking 6 oktober

Registreer je nu voor Basiscursus Kostenbewaking regie | 6 oktober 2023

Meest recente artikelen

Alle artikelen