0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Welke ideeën heb jij om de bouw vooruit te helpen?

Werken bij VanMeijel is werken in een ICT-omgeving die alle kenmerken heeft van een bouwomgeving: dynamisch en uitdagend. Echt een omgeving waarin je je kunt ontwikkelen.

Benieuwd hoe het is om te werken bij ons? Bekijk dan onze nieuwe 'werken bij vanmeijel' video. Lijkt het jou nu ook wat om mee te helpen aan de digitale toekomst van de bouw? Kijk dan op onze vacaturepagina. We zoeken veel nieuw talent en ervaring op allerlei gebieden. 

Ga naar werkenbijvanmeijel.nl voor meer informatie. 

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

evenementen

Webinar | Tips & tricks middelenplanning

We werken continu aan verbeteringen voor de middelenplanning in Metacom. Tijdens deze webinar staan we stil bij nieuwe ontwikkelingen én geven we je tips & tricks om meer uit het gebruik van het planbord te halen.

Lees verder