0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

VanMeijel wint wereldwijde Challenger prijs van Progress

VanMeijel heeft de wereldwijde Progress Challenger Award gewonnen. Het Progress Global Partner Awards programma huldigt Progress partners die innovatieve ideeën omzetten in bruikbare bedrijfstoepassingen.

Grenzen zoeken en voorop lopen
De Challenger prijs is voor de partner die de grenzen opzoekt van de Progress producten en daardoor product innovaties en verbeteringen realiseert. Zo migreerde VanMeijel in 2014 naar OpenEdge BPM en lanceerde het Metacom apps, custom build apps op basis van de Rollbase en OpenEdge BPM technologie.

"VanMeijel is al een zeer lange tijd partner van Progress. Door de grenzen op te zoeken van de mogelijkheden en voorop te lopen in de technologie die Progress biedt, kunnen wij moderne oplossingen ontwikkelen die veel voordelen geven aan onze eind gebruikers", zegt Vincent van Mourik, lead link metacom apps team. "Daarom zijn we blij met deze erkenning van Progress".

Progress en haar ecosysteem van meer dan 2,000 Applicatie Partners ondersteunen meer dan 4 miljoen gebruikers. Het wereldwijde Partner Award Program is opgezet om waardering uit te spreken voor partners. Dit jaar zijn meer dan 150 Progress partners beoordeeld voor 9 categorieën waaronder Partner van het jaar, SaaS Excellence, Groei en Innovatie.

blog

De techniek achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van Metacom+.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

evenementen

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Lees verder