0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

VanMeijel versterkt positie hosting en SaaS diensten door samenwerking met VCD Infra Solutions.

Vanaf 1 april worden alle hosting diensten van VanMeijel ondergebracht bij VCD Infra Solutions. Door deze samenwerking versterkt VanMeijel de hosting en SaaS dienstverlening voor Metacom gebruikers.

VanMeijel ziet dat de komende jaren hosting en SaaS diensten steeds belangrijker worden. Naast de toenemende complexiteit van ICT, stellen klanten steeds hogere eisen aan de beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging hiervan. Het voldoen aan deze eisen vraagt steeds meer kennis, capaciteit en investeringen. Daarom heeft VanMeijel ervoor gekozen om te gaan samenwerken met VCD Infra Solutions. VanMeijel beschikte over een eigen afdeling die hosting diensten levert. De vier hierbij betrokken technische specialisten zullen vanaf 1 april in dienst treden bij VCD Infra Solutions.

VCD Infra Solutions
VCD Infra Solutions is actief in hosting oplossingen voor middel- en grote ondernemingen met klanten zoals NTS Group, Trip Advocaten en Radboud UMC. Bij VCD Infra Solutions zijn circa 80 specialisten actief die duizenden werkplekken beheren. VCD Infra Solutions is onderdeel van de VCD IT Groep.

VCD Infra Solutions gaat de technische infrastructuur voor de hosting diensten van VanMeijel verzorgen. VanMeijel blijft aanspreekpunt voor klanten en levert in combinatie met het specifieke applicatiebeheer de complete Metacom SaaS oplossing. Daarnaast kunnen VanMeijel klanten gebruik maken van de aanvullende diensten van VCD Infra Solutions, zoals desktop online, hosting van andere applicaties en beheer.

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

evenementen

Webinar | Tips & tricks middelenplanning

We werken continu aan verbeteringen voor de middelenplanning in Metacom. Tijdens deze webinar staan we stil bij nieuwe ontwikkelingen én geven we je tips & tricks om meer uit het gebruik van het planbord te halen.

Lees verder