0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Sharepoint-GMI

VanMeijel start strategische samenwerking met GMI group voor document management en samenwerkingsplatformen

Met trots kondigt VanMeijel een strategisch partnership aan met GMI group, een Belgische specialist in bouwautomatisering. Deze samenwerking past volledig in de gezamenlijke ambities van beide ondernemingen om bouwbedrijven te helpen transformeren naar een volledig digitaal ondersteund bouwproces.

Eén standaard voor bouwbedrijven
De samenwerking heeft als doel om de producten van VanMeijel te versterken op het vlak van document management en samenwerkingsplatformen. Door het partnership realiseren we de ambitie om een koppeling met best-of-breed-producten aan te kunnen bieden, met name de standaardoplossingen voor DMS en Enterprise Content & Collaboration Management (ECM). GMI heeft deze standaarden specifiek voor bouwondernemingen ontwikkeld.

Partnerschap
We zien steeds meer vraag naar een oplossing inzake digitaal documentbeheer, die is geïntegreerd in Metacom. Dat was voor ons een reden om een zoektocht te starten naar een partner met de benodigde expertise. In GMI group is die partner gevonden. Met het partnership komt een connector ter beschikking waarmee klanten gebruik kunnen maken van de DMS- en ECM-componenten die door GMI zijn ontwikkeld op basis van Microsoft 365 en SharePoint-technologie.

Over GMI group
GMI group is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend software & services-bedrijf met klanten in België, Nederland en daarbuiten. GMI is actief binnen de automatiseringsdomeinen Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Content & Collaboration Management (ECM) en Business Intelligence (BI). Hiermee bieden zij geïntegreerde totaaloplossingen aan voor klanten in de mid-market.
 

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder