0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

header_nieuwjaarsfestival_verkleind

VanMeijel nieuwe hoofdsponsor Nieuwjaarsfestival in Noordoostpolder

Het Nieuwjaarsfestival van StEP heeft een nieuwe hoofdsponsor aangetrokken. VanMeijel zal haar naam voor een periode van 3 jaar aan het muziekfestival binden. Daarmee is de nieuwe naam: Het VanMeijel IT Nieuwjaarsfestival.

Peter Winkeler, commercieel manager bij VanMeijel: ‘Als één van de grootste high Tech bedrijven voor hoogopgeleiden in de polder, zijn wij continu op zoek naar talenten op gebied van software development, consultancy en commercie. We vinden het als familiebedrijf met veel werknemers in de regio belangrijk om een bijdrage te leveren aan de omgeving en de verbinding op te zoeken. Het Nieuwjaarsfestival is hiervoor een mooie gelegenheid!’

Commissievoorzitter
Met de komst van een nieuwe hoofdsponsor is er ook een nieuwe commissievoorzitter aangetreden, Chris de Boer. Chris heeft veel ervaring in de evenementenbranche en is een aantal jaar actief geweest voor de Nacht van Oranje. Hij neemt hiermee de rol over van Ilse Dekkers.

De huidige lockdown in ons land duurt in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari. Dat betekent dat ook in 2022 het Nieuwjaarsfestival niet doorgaat. Het Nieuwjaarsfestival vindt jaarlijks plaats op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar.

blog

MetacomOnline_proces

Welk proces ga jij digitaliseren met Metacom Online?

Dagelijks worden grote hoeveelheden informatie verwerkt. Op kantoor én daarbuiten: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. In de meest ideale situatie is die informatie altijd beschikbaar, correct en volledig. In de praktijk loopt dit vaak iets minder soepel. Wat als er iets bestond dat zó eenvoudig was dat iedereen er mee kon werken? Iets voor het verwerken van al die dagelijkse informatie zoals werkbonnen en urenbriefjes? Iets wat het werk simpeler en efficiënter maakt…

Lees verder

case studies

De Klerk ervaart rust op financieel gebied met Metacom+ Projecten

bekijk de case study

Evenementen

workshop_metacomonline.png

Workshop Metacom Online in Emmeloord | Modelleer zelf een bedrijfsproces | = VOL!

Wil je leren hoe je zelf papieren werkprocessen kunt digitaliseren of apps kunt bouwen? Je bent welkom bij deze workshop.

Lees verder