0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

header_nieuwjaarsfestival_verkleind

VanMeijel nieuwe hoofdsponsor Nieuwjaarsfestival in Noordoostpolder

Het Nieuwjaarsfestival van StEP heeft een nieuwe hoofdsponsor aangetrokken. VanMeijel zal haar naam voor een periode van 3 jaar aan het muziekfestival binden. Daarmee is de nieuwe naam: Het VanMeijel IT Nieuwjaarsfestival.

Peter Winkeler, commercieel manager bij VanMeijel: ‘Als één van de grootste high Tech bedrijven voor hoogopgeleiden in de polder, zijn wij continu op zoek naar talenten op gebied van software development, consultancy en commercie. We vinden het als familiebedrijf met veel werknemers in de regio belangrijk om een bijdrage te leveren aan de omgeving en de verbinding op te zoeken. Het Nieuwjaarsfestival is hiervoor een mooie gelegenheid!’

Commissievoorzitter
Met de komst van een nieuwe hoofdsponsor is er ook een nieuwe commissievoorzitter aangetreden, Chris de Boer. Chris heeft veel ervaring in de evenementenbranche en is een aantal jaar actief geweest voor de Nacht van Oranje. Hij neemt hiermee de rol over van Ilse Dekkers.

De huidige lockdown in ons land duurt in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari. Dat betekent dat ook in 2022 het Nieuwjaarsfestival niet doorgaat. Het Nieuwjaarsfestival vindt jaarlijks plaats op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar.

blog

Digitalisering.header-(1)_(1)_.png

3 uitdagingen voor de bouw & de rol van digitalisering

Een enorm woningtekort , duurzaamheid en te weinig personeel: de komende jaren staat de bouw een enorme opgave te wachten. Hoe ga je om met deze uitdagingen? In deze blog zoomen we verder in op deze drie grote uitdagingen en ontdek je welke rol digitalisering hierbij speelt.

Lees verder

case studies

Realtime inzicht in logistieke planning

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder