0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

microsoft-dynamics-partner.png

VanMeijel is Microsoft Gold Certified Partner

VanMeijel is vanaf heden Microsoft Gold Certified Partner. Deze certificering is een erkenning van onze vaardigheden en capaciteiten op het gebied van Microsoft-oplossingen. We kunnen hiermee onze integraties verbeteren.

We ontwikkelen voortdurend aan ons platform waarbij we blijven zoeken naar verbeteringen, vernieuwingen en toevoegingen. Zo zorgen we dat onze klanten in staat zijn om makkelijker, slimmer én sneller te kunnen werken en dat we waarde blijven toevoegen. 

Als Gold Certified Partner kunnen wij verder gebruik maken van verschillende elementen (zoals technische ondersteuning, licenties en updates) van Microsoft en de integratie met onze oplossingen verbeteren. Ook zijn we met dit partnership in staat om onze eigen producten goed te laten samenwerken met Microsoft-oplossingen die onze klanten gebruiken.

Om de status van Gold Certified Partner te bereiken dien je als bedrijf te voldoen aan de vereisten die zijn uiteengezet door Microsoft. VanMeijel heeft deze voorwaarden en nalevingscontrole succesvol behaald. 

Meer informatie over onze certificering en wat dit betekent voor onze klanten? Neem contact met ons op.

blog

Header_blog_Marloes_verandering

Succesvolle organisatieverandering in zes stappen

Je weet dat aandacht voor veranderen belangrijk is om een ICT project succesvol in gebruik te nemen. Maar hoe pak je dit aan? En waar begin je mee? In dit deel van mijn blogreeks over verandermanagement neem ik je mee in een stappenplan voor (verdere) digitalisering binnen jouw organisatie en hoe wij jullie hierbij kunnen helpen.

Lees verder

case studies

Header_vanlenthedalfsen_klantcase

‘In control’ met digitale werkbonnen

bekijk de case study

Evenementen

webinar-ifa-online-2021

Webinar | Slim omgaan met je inkoopfacturen? Digitaliseren met IFA Online

Bouwbedrijven hebben dagelijks te maken met talloze inkomende facturen. Het verwerken van deze facturen kost vaak veel tijd. Binnenkomende facturen worden op verschillende manieren naar diverse personen doorgestuurd om goedkeuring te krijgen voor de betaling. Kan het simpeler? Volgens ons wel.

Lees verder