0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

microsoft-dynamics-partner.png

VanMeijel is Microsoft Gold Certified Partner

VanMeijel is vanaf heden Microsoft Gold Certified Partner. Deze certificering is een erkenning van onze vaardigheden en capaciteiten op het gebied van Microsoft-oplossingen. We kunnen hiermee onze integraties verbeteren.

We ontwikkelen voortdurend aan ons platform waarbij we blijven zoeken naar verbeteringen, vernieuwingen en toevoegingen. Zo zorgen we dat onze klanten in staat zijn om makkelijker, slimmer én sneller te kunnen werken en dat we waarde blijven toevoegen. 

Als Gold Certified Partner kunnen wij verder gebruik maken van verschillende elementen (zoals technische ondersteuning, licenties en updates) van Microsoft en de integratie met onze oplossingen verbeteren. Ook zijn we met dit partnership in staat om onze eigen producten goed te laten samenwerken met Microsoft-oplossingen die onze klanten gebruiken.

Om de status van Gold Certified Partner te bereiken dien je als bedrijf te voldoen aan de vereisten die zijn uiteengezet door Microsoft. VanMeijel heeft deze voorwaarden en nalevingscontrole succesvol behaald. 

Meer informatie over onze certificering en wat dit betekent voor onze klanten? Neem contact met ons op.

blog

Header_metacom_essentials

Een succesvolle implementatie van Metacom Essentials: van kick-off tot livegang

De knoop is doorgehakt, de handtekening is gezet. Het nieuwe ERP-systeem gaat er nu dan écht komen. Met Metacom Essentials heb je voor een softwarepakket gekozen dat relatief snel klaar is voor gebruik. Een implementatietraject van iets nieuws blijft spannend voor je bedrijf: hoe zal het traject verlopen? En wat kun je doen om het traject ook zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen? Om die vragen te beantwoorden geef ik je met deze blog een kijkje achter de schermen bij het implementatietraject van Metacom Essentials.

Lees verder

case studies

Header_vanlenthedalfsen_klantcase

‘In control’ met digitale werkbonnen

bekijk de case study

Evenementen

Webinar_Header_Essentials

Webinar | Digitaal bouwen nu ook voor MKB bedrijven

Als ondernemer in de bouw of infra heb je dagelijks te maken met verschillende uitdagingen. Projecten worden steeds gecompliceerder en opdrachtgevers stellen steeds meer eisen. Daarnaast leven we in een tijd waarin technologische vooruitgang overgaat in de hoogste versnelling. Digitale toepassingen spelen een steeds grotere rol in alles wat we doen en wat we realiseren. Ook in de bouw.

Lees verder