0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

microsoft-dynamics-partner.png

VanMeijel is Microsoft Gold Certified Partner

VanMeijel is vanaf heden Microsoft Gold Certified Partner. Deze certificering is een erkenning van onze vaardigheden en capaciteiten op het gebied van Microsoft-oplossingen. We kunnen hiermee onze integraties verbeteren.

We ontwikkelen voortdurend aan ons platform waarbij we blijven zoeken naar verbeteringen, vernieuwingen en toevoegingen. Zo zorgen we dat onze klanten in staat zijn om makkelijker, slimmer én sneller te kunnen werken en dat we waarde blijven toevoegen. 

Als Gold Certified Partner kunnen wij verder gebruik maken van verschillende elementen (zoals technische ondersteuning, licenties en updates) van Microsoft en de integratie met onze oplossingen verbeteren. Ook zijn we met dit partnership in staat om onze eigen producten goed te laten samenwerken met Microsoft-oplossingen die onze klanten gebruiken.

Om de status van Gold Certified Partner te bereiken dien je als bedrijf te voldoen aan de vereisten die zijn uiteengezet door Microsoft. VanMeijel heeft deze voorwaarden en nalevingscontrole succesvol behaald. 

Meer informatie over onze certificering en wat dit betekent voor onze klanten? Neem contact met ons op.

blog

Banner.jpg

Een digitaal inkoopproces? Zo werkt 3 way matching

Inkoopprocessen zijn vaak complex en medewerkers doen vaak nog aankopen zonder de juiste autorisatie. Je wilt het budget zo slim mogelijk besteden, toch? Door strategisch in te kopen, kan er namelijk fors geld worden bespaard. ‘3 way matching’ is hierbij dan ook voor velen geen onbekend begrip, dit betreft de afstemming tussen de drie belangrijkste stappen in het inkoopproces: de bestelling, de levering en de factuur. VanMeijel kan dit proces volledig automatiseren met onze slimme Metacom (Online) oplossingen. 

Lees verder

case studies

headerunited_newversion_mob_1.jpg

Geen enorme papierstroom, maar digitaal werken in Metacom

bekijk de case study

Evenementen

WebinarKeesGroot.jpg

Webinar | Metacom 2020: wat is er nieuw?

We ontwikkelen voortdurend aan het Metacom platform. Het platform bevat een aantal interessante verbeteringen en vernieuwingen waarmee jij makkelijker, slimmer én sneller kunt werken. Wat zijn de nieuwe toepassingen in Metacom 2020?

Lees verder