0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

microsoft-dynamics-partner.png

VanMeijel is Microsoft Gold Certified Partner

VanMeijel is vanaf heden Microsoft Gold Certified Partner. Deze certificering is een erkenning van onze vaardigheden en capaciteiten op het gebied van Microsoft-oplossingen. We kunnen hiermee onze integraties verbeteren.

We ontwikkelen voortdurend aan ons platform waarbij we blijven zoeken naar verbeteringen, vernieuwingen en toevoegingen. Zo zorgen we dat onze klanten in staat zijn om makkelijker, slimmer én sneller te kunnen werken en dat we waarde blijven toevoegen. 

Als Gold Certified Partner kunnen wij verder gebruik maken van verschillende elementen (zoals technische ondersteuning, licenties en updates) van Microsoft en de integratie met onze oplossingen verbeteren. Ook zijn we met dit partnership in staat om onze eigen producten goed te laten samenwerken met Microsoft-oplossingen die onze klanten gebruiken.

Om de status van Gold Certified Partner te bereiken dien je als bedrijf te voldoen aan de vereisten die zijn uiteengezet door Microsoft. VanMeijel heeft deze voorwaarden en nalevingscontrole succesvol behaald. 

Meer informatie over onze certificering en wat dit betekent voor onze klanten? Neem contact met ons op.

blog

Digitalisering.header-(1)_(1)_.png

3 uitdagingen voor de bouw & de rol van digitalisering

Een enorm woningtekort , duurzaamheid en te weinig personeel: de komende jaren staat de bouw een enorme opgave te wachten. Hoe ga je om met deze uitdagingen? In deze blog zoomen we verder in op deze drie grote uitdagingen en ontdek je welke rol digitalisering hierbij speelt.

Lees verder

case studies

Realtime inzicht in logistieke planning

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder