0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

microsoft-dynamics-partner.png

VanMeijel is Microsoft Gold Certified Partner

VanMeijel is vanaf heden Microsoft Gold Certified Partner. Deze certificering is een erkenning van onze vaardigheden en capaciteiten op het gebied van Microsoft-oplossingen. We kunnen hiermee onze integraties verbeteren.

We ontwikkelen voortdurend aan ons platform waarbij we blijven zoeken naar verbeteringen, vernieuwingen en toevoegingen. Zo zorgen we dat onze klanten in staat zijn om makkelijker, slimmer én sneller te kunnen werken en dat we waarde blijven toevoegen. 

Als Gold Certified Partner kunnen wij verder gebruik maken van verschillende elementen (zoals technische ondersteuning, licenties en updates) van Microsoft en de integratie met onze oplossingen verbeteren. Ook zijn we met dit partnership in staat om onze eigen producten goed te laten samenwerken met Microsoft-oplossingen die onze klanten gebruiken.

Om de status van Gold Certified Partner te bereiken dien je als bedrijf te voldoen aan de vereisten die zijn uiteengezet door Microsoft. VanMeijel heeft deze voorwaarden en nalevingscontrole succesvol behaald. 

Meer informatie over onze certificering en wat dit betekent voor onze klanten? Neem contact met ons op.

blog

MetacomOnline_proces

Welk proces ga jij digitaliseren met Metacom Online?

Dagelijks worden grote hoeveelheden informatie verwerkt. Op kantoor én daarbuiten: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. In de meest ideale situatie is die informatie altijd beschikbaar, correct en volledig. In de praktijk loopt dit vaak iets minder soepel. Wat als er iets bestond dat zó eenvoudig was dat iedereen er mee kon werken? Iets voor het verwerken van al die dagelijkse informatie zoals werkbonnen en urenbriefjes? Iets wat het werk simpeler en efficiënter maakt…

Lees verder

case studies

De Klerk ervaart rust op financieel gebied met Metacom+ Projecten

bekijk de case study

Evenementen

workshop_metacomonline.png

Workshop Metacom Online in Emmeloord | Modelleer zelf een bedrijfsproces | = VOL!

Wil je leren hoe je zelf papieren werkprocessen kunt digitaliseren of apps kunt bouwen? Je bent welkom bij deze workshop.

Lees verder