0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

nieuws-16collegas-1300x600.png

VanMeijel groeit: deze mensen groeien met ons mee!

Bij VanMeijel zitten we niet gauw stil. Wél zitten we vol ideeën om de bouw vooruit te helpen. Digitaliseren: dat doen we graag. En het team waarmee we dat doen, groeit! We hebben in de eerste twee maanden van dit jaar al meerdere nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Collega’s die op een eigen manier uitdagingen bij ons aangaan. Maak bijvoorbeeld kennis met:

Karin Renes

Karin Renes, Verkoop Binnendienst
Met een verleden in de ICT en de wereld van makelaardij voelt de Tollenbeekse Karin zich helemaal thuis in de bouwbranche. “Aangezien ik de bouw ken en zelf heb gewerkt met de traditionele manier van gegevensverwerking, wéét ik hoeveel makkelijker het kan. Als we minder papier gebruiken is dit ook zoveel milieuvriendelijker en kostenbesparend. Daarom zie ik het als een uitdaging om bouwbedrijven te laten zien welke deuren er opengaan met een digitale aanpak. Zelf zit ik boordevol ideeën hoe we het bouwbedrijven makkelijker kunnen maken. En wie had ooit gedacht dat een bedrijf dat helemaal op mij aansluit, slechts 7 kilometer verderop zou zitten? Ik ben er klaar voor om heel veel moois te realiseren.”
 

Rubi Hulleman

Rubi Hulleman, Customer Care
Rubi woont in Leeuwarden en heeft naast de Bachelor International Business ook de master Change Management in the pocket. “Na een half jaar gewerkt te hebben als Operations Manager ging ik opzoek naar een nieuwe uitdaging en kwam ik bij VanMeijel terecht. Hier begin ik bij Customer Care! Ik kijk er naar uit om de klanten en de producten, zoals Metacom, te leren kennen. Dit ga ik doen door in de vraagstukken van de klant te duiken. Of dit een klus zal zijn? In het begin, vast! Toch zie ik het als een leuke uitdaging om de klant te leren begrijpen. Zo kunnen wij hen uiteindelijk beter en doelgericht helpen. Zodat zij goed gebruik kunnen maken van onze producten en alle mogelijkheden die dit biedt. Hierna is het de bedoeling dat ik doorstroom naar Consultancy: en daar is Customer Care een goede voorbereiding op.”
 

Marc van den Hurk

Marc van den Hurk, Scrum Master bij Maxedy in Amsterdam
Maxedy is een dochteronderneming van VanMeijel en ontwikkelt BizzStream, de eerste module van Metacom online. Marc, die vanaf het begin van zijn carrière in de digitale wereld zit, gaat hier aan de slag. Met een brede ervaring in webcontent en als projectmanager kent hij Scrum van binnen naar buiten. “Waar ik vaak heb samengewerkt met development teams, ga ik nu de rol van Scrum Master vervullen. Mijn taak? Ervoor zorgen dat ons development team optimaal blijft presteren én altijd verbetering nastreeft. Ik kijk er naar uit om de processen in de bouw en dit systeem voor procesautomatisering te leren kennen. Hier ligt ook gelijk mijn uitdaging. Ik ben erg benieuwd naar de verwachte groei van ons bedrijf. Dat maak ik graag mee en draag ik, waar ik dat kan, aan bij!”

Werken bij VanMeijel, iets voor jou?
Naast Karin, Rubi en Marc hebben we nog meer nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Ook zoeken we nog collega’s. Benieuwd? Kijk eens bij onze vacatures!

 

 

 

blog

Header_blog_Marloes_verandering

Succesvolle organisatieverandering in zes stappen

Je weet dat aandacht voor veranderen belangrijk is om een ICT project succesvol in gebruik te nemen. Maar hoe pak je dit aan? En waar begin je mee? In dit deel van mijn blogreeks over verandermanagement neem ik je mee in een stappenplan voor (verdere) digitalisering binnen jouw organisatie en hoe wij jullie hierbij kunnen helpen.

Lees verder

case studies

Header_vanlenthedalfsen_klantcase

‘In control’ met digitale werkbonnen

bekijk de case study

Evenementen

webinar-ifa-online-2021

Webinar | Slim omgaan met je inkoopfacturen? Digitaliseren met IFA Online

Bouwbedrijven hebben dagelijks te maken met talloze inkomende facturen. Het verwerken van deze facturen kost vaak veel tijd. Binnenkomende facturen worden op verschillende manieren naar diverse personen doorgestuurd om goedkeuring te krijgen voor de betaling. Kan het simpeler? Volgens ons wel.

Lees verder