0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Van Velsen Groep kiest voor Metacom

Van Velsen heeft de overeenkomst getekend om aan de slag te gaan met Metacom. De implementatie start in januari 2016.

Het huidige IT landschap voldeed niet meer aan de eisen en wensen. Vooral op het gebied van de calculatie in combinatie met de kostenbewaking wil Van Velsen grote stappen maken.

Efficiencyslag
"Door de invoering van Metacom kunnen we een enorme efficiency slag maken" vertelt Tim van der Leer, Business Developer bij Van Velsen. “Door de integratie van de processen wordt de kwaliteit van projectinformatie verhoogd. Naast het verhogen van de kwaliteit, behalen we hiermee ook een efficiencyslag.”

De juiste partij
"We zien VanMeijel als de juiste partij voor Van Velsen. Naast een goede aansluiting op ons bedrijf, werken onze opdrachtgevers ook met Metacom. Wij zien hier de voordelen van in", aldus Fred Verdel, Algemeen directeur bij Van Velsen.

Van Velsen Groep
Het werk van Van Velsen komt u overal tegen. Op wegen en fietspaden. Op parkeerplaatsen, perrons en vliegvelden. En zelfs op sportterreinen.

Als expert in markeringen zorg Van Velsen voor duidelijkheid en veiligheid met specialistische, zelf ontworpen en gebouwde machines. Efficiënte procedures, goede afspraken en een prettige samenwerking zijn kenmerkend voor Van Velsen waar LEAN in de genen zit.

De Van Velsen Groep heeft vestigingen in Bodegraven, Sneek en Emmen. Alle vestigingen beschikken over deskundige medewerkers, hoogwaardige machines en de juiste materialen voor iedere soort markering. Dankzij deze drie vestigingen kunnen ze snel en flexibel in springen op de wensen van opdrachtgevers.

blog

Concurrentievoordeel | Column Frans van Meijel

Vaak wordt de stelling geopperd dat je met de inzet van ICT een groot concurrentievoordeel kunt behalen. Ik denk dat dit zeker klopt. Er gaat nu nog veel fout door een gebrek aan de juiste informatie, die ook nog eens niet op de juiste tijdstip en plaats beschikbaar is. Daarnaast is de administratieve last groot gedurende het bouwproces. De inzet van ICT zou dan ook niet meer weg te denken moeten zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

Webinar | De leveranciersbonnen digitaal met Metacom Online

Als bouwbedrijf koop of huur je dagelijks veel in tijdens de uitvoering van een bouwproject. Of het nu gaat om personeel, materialen of materieel: de administratie van de externe bonnen kosten veel tijd. Zeker wanneer de inkopen nog  worden gedaan met een bonnenboekje.

Lees verder