0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Update Metacom Office Integration Kit 2.0 beschikbaar

Vanaf nu is de Metacom Office Integration Kit versie 2.0 beschikbaar. De nieuwe versie is compatible met Office 2010, Office 2013 en Office 2016.

Met de Office Integratie Kit (OIK) kan informatie en functionaliteit van Metacom met MS Office worden geïntegreerd. Hierdoor kan vanuit Word, Excel of Outlook documenten en e-mails worden toegevoegd aan Metacom.

Naast de ondersteuning van Office 2010, 2013 en 2016, is de nieuwe versie compatible met Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows Server 2008 en Windows Server 2012. Er maken inmiddels diverse klanten naar tevredenheid gebruik van de update. 

De update kun je vinden op de supportsite op de pagina van de Office Integratie Kit (onder kopje Metacom add on's). Er is zowel een 32-bits als 64-bits versie beschikbaar. Informatie over de installatie en configuratie van de update kun je vinden in de release documentatie. 

blog

Concurrentievoordeel | Column Frans van Meijel

Vaak wordt de stelling geopperd dat je met de inzet van ICT een groot concurrentievoordeel kunt behalen. Ik denk dat dit zeker klopt. Er gaat nu nog veel fout door een gebrek aan de juiste informatie, die ook nog eens niet op de juiste tijdstip en plaats beschikbaar is. Daarnaast is de administratieve last groot gedurende het bouwproces. De inzet van ICT zou dan ook niet meer weg te denken moeten zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

Webinar | De leveranciersbonnen digitaal met Metacom Online

Als bouwbedrijf koop of huur je dagelijks veel in tijdens de uitvoering van een bouwproject. Of het nu gaat om personeel, materialen of materieel: de administratie van de externe bonnen kosten veel tijd. Zeker wanneer de inkopen nog  worden gedaan met een bonnenboekje.

Lees verder