0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Nieuwsitem_VanMeijel_security

Statement over beveiligingslek in Apache Log4J

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) heeft gewaarschuwd voor een veiligheidslek in Apache Log4j. De Log4J software wordt door veel software gebruikt voor het bijhouden van logboeken.

Op dit moment onderzoeken wij de impact en de gevolgen hiervan voor onze oplossingen. Updates omtrent de situatie zijn te vinden op onze support site. We werken deze pagina continu bij met de laatst beschikbare informatie. Inmiddels is er een update beschikbaar, veelgestelde vragen hierover vind u hier

Als softwareleverancier zijn we continu bezig met cybersecurity en treffen we maatregelen om eventuele risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze supportafdeling via 0527- 614 767. 

blog

MetacomOnline_proces

Welk proces ga jij digitaliseren met Metacom Online?

Dagelijks worden grote hoeveelheden informatie verwerkt. Op kantoor én daarbuiten: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. In de meest ideale situatie is die informatie altijd beschikbaar, correct en volledig. In de praktijk loopt dit vaak iets minder soepel. Wat als er iets bestond dat zó eenvoudig was dat iedereen er mee kon werken? Iets voor het verwerken van al die dagelijkse informatie zoals werkbonnen en urenbriefjes? Iets wat het werk simpeler en efficiënter maakt…

Lees verder

case studies

De Klerk ervaart rust op financieel gebied met Metacom+ Projecten

bekijk de case study

Evenementen

workshop_metacomonline.png

Workshop Metacom Online in Emmeloord | Modelleer zelf een bedrijfsproces | = VOL!

Wil je leren hoe je zelf papieren werkprocessen kunt digitaliseren of apps kunt bouwen? Je bent welkom bij deze workshop.

Lees verder