0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Nieuwsitem_VanMeijel_security

Statement over beveiligingslek in Apache Log4J

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) heeft gewaarschuwd voor een veiligheidslek in Apache Log4j. De Log4J software wordt door veel software gebruikt voor het bijhouden van logboeken.

Op dit moment onderzoeken wij de impact en de gevolgen hiervan voor onze oplossingen. Updates omtrent de situatie zijn te vinden op onze support site. We werken deze pagina continu bij met de laatst beschikbare informatie. Inmiddels is er een update beschikbaar, veelgestelde vragen hierover vind u hier

Als softwareleverancier zijn we continu bezig met cybersecurity en treffen we maatregelen om eventuele risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze supportafdeling via 0527- 614 767. 

blog

Digitalisering.header-(1)_(1)_.png

3 uitdagingen voor de bouw & de rol van digitalisering

Een enorm woningtekort , duurzaamheid en te weinig personeel: de komende jaren staat de bouw een enorme opgave te wachten. Hoe ga je om met deze uitdagingen? In deze blog zoomen we verder in op deze drie grote uitdagingen en ontdek je welke rol digitalisering hierbij speelt.

Lees verder

case studies

Realtime inzicht in logistieke planning

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder