0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Header_Terugblik_Connect

Succesvol digitaal event ‘VanMeijel Connect’

Dinsdag 9 november stond in het teken van VanMeijel Connect: the lift off. Een online variant van ons jaarlijkse relatie evenement. Deelnemers konden hun eigen programma samenstellen, netwerken door te chatten of een kijkje nemen op het digitale beursplein. Al met al: een geslaagde middag!

Tijdens ‘VanMeijel Connect’ namen verschillende sprekers van VanMeijel, partners, economen en bouwbedrijven kijkers in 2 uur tijd mee in de nieuwste ontwikkelingen in de bouw en IT. Denk aan praktijkvoorbeelden van Van Lenthe Dalfsen en de Klerk Werkendam, of een demo van Metacom in de webbrowser. 

Terugkijken?
  

Nieuwsgierig naar de sessies uit het programma, of wil je meer weten over VanMeijel Connect? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer. 

Help ons verbeteren!
Graag ontvangen we ook je feedback. Via deze link kun je je beoordeling over VanMeijel Connect aan ons geven. 

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder