0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Relatiedag VanMeijel Next op 11 november 2014

Wilt u in één dag volledig op de hoogte raken van de laatste ontwikkelingen in de bouw en de rol hierin van VanMeijel? Kom dan naar VanMeijel Next 2014 op 11 november in Theater ‘t Voorhuys in Emmeloord. Tijdens het gevarieerde dagprogramma praten de experts van VanMeijel en externe sprekers u bij over cloud- en mobiele toepassingen, BIM, projectmanagement en projectbeheersing.

“De bouwwereld is in beweging en dat geldt ook voor VanMeijel”, zegt directeur Frans van Meijel. “Nieuwe toepassingen en technologieën als cloud, mobile- en web app’s kunnen bouwbedrijven helpen hun projectmanagement te verbeteren, maar dan moeten ze wel precies weten wat er mogelijk is en wat bij hen past. Daarom informeren we ze graag over de mogelijkheden tijdens VanMeijel Next.” Tijdens het evenement komen onder andere de nieuwste versie van Metacom, Metacom Apps en Site Assist aan bod. Site Assist is de nieuwe oplossing voor bouwadministratie in de cloud. Ook wordt er ingezoomd op toepassingen voor projectmanagement, BIM en Systems Engineering.

VanMeijel wil echter niet alleen softwareoplossingen en de toepassingen ervan behandelen. Frans Van Meijel: “We willen u inspireren om met andere ogen te kijken naar de manier waarop uw bedrijf projecten managet. Dat kan verrassende nieuwe ideeën opleveren om de coördinatie en communicatie te verbeteren.”

Op de website van VanMeijel Next 2014 vindt u meer informatie over het programma en de sprekers. Ook kunt u zich via de website inschrijven.

Dit evenement heeft ondertussen plaatsgevonden. Een verslag kunt u hier bekijken.

blog

Concurrentievoordeel | Column Frans van Meijel

Vaak wordt de stelling geopperd dat je met de inzet van ICT een groot concurrentievoordeel kunt behalen. Ik denk dat dit zeker klopt. Er gaat nu nog veel fout door een gebrek aan de juiste informatie, die ook nog eens niet op de juiste tijdstip en plaats beschikbaar is. Daarnaast is de administratieve last groot gedurende het bouwproces. De inzet van ICT zou dan ook niet meer weg te denken moeten zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

Webinar | De leveranciersbonnen digitaal met Metacom Online

Als bouwbedrijf koop of huur je dagelijks veel in tijdens de uitvoering van een bouwproject. Of het nu gaat om personeel, materialen of materieel: de administratie van de externe bonnen kosten veel tijd. Zeker wanneer de inkopen nog  worden gedaan met een bonnenboekje.

Lees verder