0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Relatiedag VanMeijel Next op 11 november 2014

Wilt u in één dag volledig op de hoogte raken van de laatste ontwikkelingen in de bouw en de rol hierin van VanMeijel? Kom dan naar VanMeijel Next 2014 op 11 november in Theater ‘t Voorhuys in Emmeloord. Tijdens het gevarieerde dagprogramma praten de experts van VanMeijel en externe sprekers u bij over cloud- en mobiele toepassingen, BIM, projectmanagement en projectbeheersing.

“De bouwwereld is in beweging en dat geldt ook voor VanMeijel”, zegt directeur Frans van Meijel. “Nieuwe toepassingen en technologieën als cloud, mobile- en web app’s kunnen bouwbedrijven helpen hun projectmanagement te verbeteren, maar dan moeten ze wel precies weten wat er mogelijk is en wat bij hen past. Daarom informeren we ze graag over de mogelijkheden tijdens VanMeijel Next.” Tijdens het evenement komen onder andere de nieuwste versie van Metacom, Metacom Apps en Site Assist aan bod. Site Assist is de nieuwe oplossing voor bouwadministratie in de cloud. Ook wordt er ingezoomd op toepassingen voor projectmanagement, BIM en Systems Engineering.

VanMeijel wil echter niet alleen softwareoplossingen en de toepassingen ervan behandelen. Frans Van Meijel: “We willen u inspireren om met andere ogen te kijken naar de manier waarop uw bedrijf projecten managet. Dat kan verrassende nieuwe ideeën opleveren om de coördinatie en communicatie te verbeteren.”

Op de website van VanMeijel Next 2014 vindt u meer informatie over het programma en de sprekers. Ook kunt u zich via de website inschrijven.

Dit evenement heeft ondertussen plaatsgevonden. Een verslag kunt u hier bekijken.

blog

5 redenen waarom je Next 2018 niet mag missen

Op dinsdag 13 november is het weer zo ver: Next 2018. Tijdens dit evenement laten wij je aan de hand van verschillende voorbeeldcases zien wat op dit moment mogelijk is op het vlak van digitaal bouwen. Heb je je nog niet aangemeld voor Next? Hierbij vijf redenen om dat wel te doen.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

Webinar | Voorbereidingen voor calculeren op basis van een 3D model

In de eerdere webinar over de toepassingsmogelijkheden van een BIM-model en calculeren, hebben we aangegeven dat de werkmethode bepaald hoe je tot een calculatie komt. Maar wat is er nodig om een goede werkmethoden bibliotheek op te zetten?

Lees verder