0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

vd_beeten_meulendijks_kiest_voor_metacom_1.jpg

Professionaliseringsslag Van de Beeten Meulendijks met behulp van invoering Metacom

De overeenkomst om gebruik te maken van Metacom is getekend door Van de Beeten Meulendijks. Zij willen hiermee een volgende professionaliseringsslag doorvoeren in hun organisatie. De implementatie hiervan is inmiddels van start gegaan.

Ondersteuning voor veranderende werkwijze
Van de Beeten Meulendijks maakt momenteel een enorme groei door als bedrijf. Daarnaast worden steeds grotere projecten aangenomen. Het IT landschap moet hierop aansluiten. Het huidige ERP systeem voldeed echter niet meer aan de wensen en eisen.

Ben Bolman, bedrijfsleider, vertelt: “Het aannemen van grote projecten vraagt om een veranderende werkwijze van onze organisatie. Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen, maar ook andere in-en externe stakeholders hebben een grote informatiebehoefte . We willen dat Metacom hier ons bij gaat ondersteunen om deze professionaliseringslag te behalen”.

Bas van de Beeten, algemeen directeur en eigenaar, vult aan: “Wij gaan altijd voor kwaliteit. Dat willen we overal in terugzien. Dus in het werk dat we opleveren, in de mensen en machines die we inzetten, maar ook in het materieel die we gebruiken. En nu dus met de keuze voor Metacom.”

Van de Beeten Meulendijks
Familiebedrijf Van de Beeten Meulendijks B.V., dat in 1940 begon als een traditioneel loonbedrijf, is uitgegroeid tot een multidisciplinair grondverzet en transportbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in grondverzet en transport, aanleg van onder- en bovengrondse infra, aanleg eerste klas bodems voor de hippische sector, cultuurtechnische werken, leveranties van primaire en secundaire bouwstoffen, containerverhuur en de aanleg van exclusieve tuinen en vijvers.

Lees meer over Van de Beeten Meulendijks: http://www.vandebeeten.nl/

blog

pets-cattle-blog

Pets versus Cattle | Hoe je het best kunt omgaan met je IT omgeving

Wellicht heb je het al eens gehoord: Pets versus Cattle. Dit is een metafoor die we gebruiken binnen IT, maar wat bedoelen we hier dan mee? En waarom is het ook als “niet-hardcore-IT-er” goed om de strekking van deze metafoor te snappen?

Lees verder

case studies

smink-header-klein

Sneller werken met digitale werkorders in Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

webinar_ordertocash_groot.png

Webinar | Het volledige proces van order to cash digitaal

Verkoopfacturen worden vaak al digitaal verstuurd. Wist je dat je dit proces ook kunt automatiseren? Met de verkoopfactuur package in Metacom Online kun je verkoopfacturen altijd automatisch aanmaken, bijwerken en versturen. Ontdek meer in deze webinar.

Lees verder