0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Professionaliseringsslag Van de Beeten Meulendijks met behulp van invoering Metacom

De overeenkomst om gebruik te maken van Metacom is getekend door Van de Beeten Meulendijks. Zij willen hiermee een volgende professionaliseringsslag doorvoeren in hun organisatie. De implementatie hiervan is inmiddels van start gegaan.

Ondersteuning voor veranderende werkwijze
Van de Beeten Meulendijks maakt momenteel een enorme groei door als bedrijf. Daarnaast worden steeds grotere projecten aangenomen. Het IT landschap moet hierop aansluiten. Het huidige ERP systeem voldeed echter niet meer aan de wensen en eisen.

Ben Bolman, bedrijfsleider, vertelt: “Het aannemen van grote projecten vraagt om een veranderende werkwijze van onze organisatie. Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen, maar ook andere in-en externe stakeholders hebben een grote informatiebehoefte . We willen dat Metacom hier ons bij gaat ondersteunen om deze professionaliseringslag te behalen”.

Bas van de Beeten, algemeen directeur en eigenaar, vult aan: “Wij gaan altijd voor kwaliteit. Dat willen we overal in terugzien. Dus in het werk dat we opleveren, in de mensen en machines die we inzetten, maar ook in het materieel die we gebruiken. En nu dus met de keuze voor Metacom.”

Van de Beeten Meulendijks
Familiebedrijf Van de Beeten Meulendijks B.V., dat in 1940 begon als een traditioneel loonbedrijf, is uitgegroeid tot een multidisciplinair grondverzet en transportbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in grondverzet en transport, aanleg van onder- en bovengrondse infra, aanleg eerste klas bodems voor de hippische sector, cultuurtechnische werken, leveranties van primaire en secundaire bouwstoffen, containerverhuur en de aanleg van exclusieve tuinen en vijvers.

Lees meer over Van de Beeten Meulendijks: http://www.vandebeeten.nl/

blog

5 redenen waarom je Next 2018 niet mag missen

Op dinsdag 13 november is het weer zo ver: Next 2018. Tijdens dit evenement laten wij je aan de hand van verschillende voorbeeldcases zien wat op dit moment mogelijk is op het vlak van digitaal bouwen. Heb je je nog niet aangemeld voor Next? Hierbij vijf redenen om dat wel te doen.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

Webinar | Voorbereidingen voor calculeren op basis van een 3D model

In de eerdere webinar over de toepassingsmogelijkheden van een BIM-model en calculeren, hebben we aangegeven dat de werkmethode bepaald hoe je tot een calculatie komt. Maar wat is er nodig om een goede werkmethoden bibliotheek op te zetten?

Lees verder