0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Sharepoint-GMI

Optimaal samenwerken in en rond Metacom met Sharepoint

Medewerkers van jouw organisatie op een makkelijke manier efficiënt met elkaar laten samenwerken? Dat kan met onze nieuwe Sharepoint koppeling. Wil je weten welke voordelen dit kan bieden voor jouw (bouw)bedrijf en waarom wij voor GMI group als partner hebben gekozen om deze koppeling mee te realiseren? Lees dan vooral verder.

Sharepoint, wat is dat? 
Sharepoint is een platform om informatie op te slaan, te organiseren, te delen en te bekijken vanaf elk apparaat en vanaf elke locatie waar een internetverbinding aanwezig is. Het is meer dan alleen een homepage met aankondigingen en nieuws. Het is een toegangspoort die het makkelijk maakt om alle bronnen van informatie binnen de organisatie te bereiken.

Voordelen van online samenwerken 
Met de nieuwe koppeling is het mogelijk om bedrijfsprocessen nóg efficiënter en toegankelijker te maken voor het gehele bedrijf, op elke locatie en op elk apparaat. We zetten de voordelen graag voor je op een rij: 

  • Je deelt gemakkelijk inhoud, gegevens, kennis en nieuws;
  • Je documenten zijn goed en veilig geborgd;
  • Je creëert overzicht, groepeer bijvoorbeeld documenten, gegevens en data;
  • Je kunt het platform gebruiken op alle (mobiele) apparaten;
  • Je kunt alle informatie gemakkelijk terugvinden met de zoekfunctie. 

GMI group als partner 
Een onderdeel van VanMeijel haar nieuwe strategie is om voor ontbrekende functionaliteiten in de huidige oplossingen, aansluiting te zoeken bij marktstandaarden. Zo startte de zoektocht en in GMI group is een partner gevonden die een standaard Sharepoint oplossing kan leveren en implementeren bij bouwbedrijven.

GMI group en VanMeijel hebben gezamenlijk een standaard Sharepoint interface ontwikkeld voor Metacom. Deze interface maakt het mogelijk om via ‘Plug-and-Play’ de Sharepoint oplossing te koppelen aan Metacom. Dit betreft een Sharepoint inrichting speciaal voor Metacom en deze standaard interface maakt ook onderdeel uit van Metacom+.

Wil je meer weten over deze nieuwe koppeling? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 

*De koppeling is vanaf 1 januari 2022 beschikbaar. 

blog

MetacomOnline_proces

Welk proces ga jij digitaliseren met Metacom Online?

Dagelijks worden grote hoeveelheden informatie verwerkt. Op kantoor én daarbuiten: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. In de meest ideale situatie is die informatie altijd beschikbaar, correct en volledig. In de praktijk loopt dit vaak iets minder soepel. Wat als er iets bestond dat zó eenvoudig was dat iedereen er mee kon werken? Iets voor het verwerken van al die dagelijkse informatie zoals werkbonnen en urenbriefjes? Iets wat het werk simpeler en efficiënter maakt…

Lees verder

case studies

De Klerk ervaart rust op financieel gebied met Metacom+ Projecten

bekijk de case study

Evenementen

workshop_metacomonline.png

Workshop Metacom Online in Emmeloord | Modelleer zelf een bedrijfsproces | = VOL!

Wil je leren hoe je zelf papieren werkprocessen kunt digitaliseren of apps kunt bouwen? Je bent welkom bij deze workshop.

Lees verder