0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

nieuws-nieuwe_collegas-nieuwe_energie

Nieuwe medewerkers, nieuwe energie

De wereld van de bouw groeit, en VanMeijel groeit mee. Door nieuwe technologieën en toepassingen krijgt IT steeds meer een prominente plek in het het bouwproces. En daarom helpen wij steeds meer bouwbedrijven op weg naar digitaal bouwen! Daar kunnen we frisse kennis en nieuwe collega’s goed bij gebruiken. Deze maand hebben we een paar energieke collega’s mogen verwelkomen, die het als een uitdaging zien om bouw en technologie bij elkaar te brengen. Maak kennis met:

Jelle Boomsma, manager consultancy
Met een expertise in o.a. change management en e-commerce stapt de Sneker Jelle vol frisse energie de bouwbranche in. “Ik zie veel beweging om mij heen. Mijn eerste indruk is dat bouwbedrijven worstelen met de traditionele manier van werken versus de mogelijkheden die nieuwe technieken met zich meebrengen. En dáár kunnen wij aan werken: onze klanten meenemen in deze mogelijkheden en hen begeleiden door het veranderproces. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee voor ons team. Toch ben ik er van overtuigd dat wij, met behulp van onze producten en ervaring, onze klanten succesvoller kunnen maken. En dat is waar we het voor doen. Ik krijg er in ieder geval een hoop energie van.”

René van Koulil, implementatie consultant Metacom Online
Al sinds zijn studie informatica is de technische wereld René op het lijf geschreven. Met een achtergrond van systeemontwikkeling, analytisch werk en projectmanagement in verschillende sectoren bezit hij een brede kennis en groot aanpassingsvermogen. “Ik verwacht ontzettend veel werk de komende tijd met Metacom Online. Het goed bedienen van onze klanten gaat verder dan “u vraagt, wij draaien”: het betekent ook een goede relatie opbouwen en de organisatie goed doorgronden. Zo zorgen we dat datgene wat we implementeren niet alleen perfect past bij de organisatie, maar het óók een daadwerkelijke toegevoegde waarde heeft. Dat zie ik als mijn uitdaging.”

Henk Johan Adema, consultant Metacom+
Henk Johan bezit ruim elf jaar ervaring als ERP-consultant en kent hierdoor het vak van binnen naar buiten. Met een brede kennis in het financiële aspect, legt hij nu de focus op het leren kennen van Metacom+. “Ik zie het als een uitdaging om de processen van onze klanten in de bouw te optimaliseren en te versimpelen. Bouwprojecten kunnen ontzettend groot en complex zijn; Metacom+ bevat de benodigde functionaliteiten voor een goedwerkende bedrijfsvoering. Er zijn zoveel mogelijkheden. Ik kijk er naar uit om met mijn kennis en ervaring bouwbedrijven verder te helpen. Om hen te ondersteunen met het optimaliseren van hun processen!”

 

blog

header-veranderblog-1

Waarom aandacht voor veranderen in je organisatie belangrijk is

Digitalisering is pas écht succesvol als het onderdeel is van je visie en strategie, en als je mensen meegaan in de nieuwe werkwijze. Maar de traditionele manier van werken transformeren naar ‘het nieuwe werken’ is niet altijd even makkelijk. De implementatie van een digitale werkwijze is een grote verandering en heeft impact op je bedrijf. Deze verandering vergt tijd én de juiste aandacht.

Lees verder

case studies

Digitale grondstromen registratie met Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

workshop_metacomonline.png

Workshop Metacom Online | modelleer zelf een bedrijfsproces

Wil je leren hoe je zelf papieren werkprocessen kunt digitaliseren of apps kunt bouwen? Je bent welkom bij deze workshop.

Lees verder