0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Nieuwe identiteit, nieuwe uitstraling

Wie op VanMeijel Next was, had het al gezien, maar nu onze nieuwe website klaar is, kunnen we het met iedereen delen: onze nieuwe huisstijl. Voor ons is een hele belangrijke stap. Wij zijn namelijk de afgelopen twee jaar enorm veranderd, waardoor ons oude ‘jasje’ niet meer paste.

VanMeijel 3.0
Wij hebben afscheid genomen van een hiërarchische organisatiestructuur die weinig ruimte bood om snel en flexibel in te spelen op veranderingen in de bouw en IT. Nu zijn we hard op weg om een dynamische, teamgerichte organisatie te worden die de kennis van iedereen zo goed mogelijk inzet. Waar mensen zelf mogen bepalen hoe ze hun doelen behalen. Die ruimte biedt aan hun ideeën, ambitie en ondernemerschap.

Viesrood
Die nieuwe organisatie vroeg om een uitstraling die daarbij paste. Sleutelwoorden hierbij zijn modern, open, persoonlijk en waardegedreven. Ontwerpbureau Viesrood uit Zwolle wist hier een inspirerende grafische vertaling voor te geven, wat resulteerde in een geheel nieuwe huisstijl.

Bouwen kan simpeler
Onlosmakelijk verbonden met de nieuwe huisstijl is ook onze nieuwe pay-off “Bouwen kan simpeler”. Want ondanks dat het materiaal steeds beter wordt, is bouwen er niet makkelijker op geworden. Bouwen is complex. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om bouwen simpeler te maken. En dat is wat ons dagelijks drijft. 

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

evenementen

Gebruikersdag | Calculatoren

Voor calculatoren die werken met Metacom calculatie, Ticon EP of Wecap XE, organiseren we op 12 juli aanstaande een gebruikersdag.

Lees verder