0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Nieuwe identiteit, nieuwe uitstraling

Wie op VanMeijel Next was, had het al gezien, maar nu onze nieuwe website klaar is, kunnen we het met iedereen delen: onze nieuwe huisstijl. Voor ons is een hele belangrijke stap. Wij zijn namelijk de afgelopen twee jaar enorm veranderd, waardoor ons oude ‘jasje’ niet meer paste.

VanMeijel 3.0
Wij hebben afscheid genomen van een hiërarchische organisatiestructuur die weinig ruimte bood om snel en flexibel in te spelen op veranderingen in de bouw en IT. Nu zijn we hard op weg om een dynamische, teamgerichte organisatie te worden die de kennis van iedereen zo goed mogelijk inzet. Waar mensen zelf mogen bepalen hoe ze hun doelen behalen. Die ruimte biedt aan hun ideeën, ambitie en ondernemerschap.

Viesrood
Die nieuwe organisatie vroeg om een uitstraling die daarbij paste. Sleutelwoorden hierbij zijn modern, open, persoonlijk en waardegedreven. Ontwerpbureau Viesrood uit Zwolle wist hier een inspirerende grafische vertaling voor te geven, wat resulteerde in een geheel nieuwe huisstijl.

Bouwen kan simpeler
Onlosmakelijk verbonden met de nieuwe huisstijl is ook onze nieuwe pay-off “Bouwen kan simpeler”. Want ondanks dat het materiaal steeds beter wordt, is bouwen er niet makkelijker op geworden. Bouwen is complex. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om bouwen simpeler te maken. En dat is wat ons dagelijks drijft. 

blog

Concurrentievoordeel | Column Frans van Meijel

Vaak wordt de stelling geopperd dat je met de inzet van ICT een groot concurrentievoordeel kunt behalen. Ik denk dat dit zeker klopt. Er gaat nu nog veel fout door een gebrek aan de juiste informatie, die ook nog eens niet op de juiste tijdstip en plaats beschikbaar is. Daarnaast is de administratieve last groot gedurende het bouwproces. De inzet van ICT zou dan ook niet meer weg te denken moeten zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

Webinar | De leveranciersbonnen digitaal met Metacom Online

Als bouwbedrijf koop of huur je dagelijks veel in tijdens de uitvoering van een bouwproject. Of het nu gaat om personeel, materialen of materieel: de administratie van de externe bonnen kosten veel tijd. Zeker wanneer de inkopen nog  worden gedaan met een bonnenboekje.

Lees verder