tracking_pixel
0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Nieuwe gezichten binnen VanMeijel: even voorstellen!

Zoveel plannen, zoveel ambities. Nieuwe technologieën dagen ons uit en bouwen met IT kent steeds meer toepassingen. Het zien van nieuwe ambities en uitdagingen geldt niet alleen voor de bouw en voor VanMeijel: maar ook voor onze nieuwe collega’s! Wie is er nieuw?

Gerrit Vrieling, Customer Care / Consultancy
Als er iemand de combinatie van management en IT altijd al interessant vond, dan is het Gerrit. “Daarom heb ik ook gekozen voor de opleiding ‘HBO-ICT Business IT & Management.’ Sindskort ben ik klaar met deze studie. Nu is het tijd voor een interessante uitdaging. Deze heb ik gevonden bij VanMeijel! Ik ga beginnen met het opdoen van ervaring binnen Customer Care: over de organisatie, de producten én uiteraard onze klanten. Mijn doel is om hierna het Consultancy team te gaan versterken. Het lijkt mij ontzettend interessant om met klanten te kunnen praten, over hoe zij onze IT-oplossingen inzetten en tegen welke problemen zij aanlopen. En daar hoop ik dan natuurlijk de helpende hand te kunnen bieden: passende oplossingen vinden voor verschillende vraagstukken.”

Ramón Jansen, Projectleider
Ook Ramon heeft Bedrijfskunde gestudeerd, maar dan op de Hanzehogeschool in Groningen. Met een achtergrond als (IT-)projectleider heeft hij al diverse automatiseringsprocessen uitgevoerd en heeft hij weet van het optimaliseren van bedrijfsprocessen.
“Bij VanMeijel verwacht ik een mooie aanvulling op twee werelden te maken: de wereld van Cloud, Co-locatie en Connectivity en de wereld van de bouw. IT ontwikkelt zich razendsnel: denk aan de beweging naar de Cloud en de toenemende mate van afhankelijkheid die hiermee gepaard gaat. Voor elke organisatie zijn efficiënte bedrijfsprocessen, medewerkers die hun kerntaken zorgenvrij kunnen verrichten en een optimale beschikbaarheid van de systemen essentieel. De huidige technieken kunnen helpen om dit te garanderen, mits je deze goed inzet. En daar ligt de uitdaging: om binnen VanMeijel te fungeren als advies- en implementatiepartner voor onze klanten.”

Henrike Fuite, Customer Care / Consultancy
Nòg een bedrijfskundige: Henrike! Pas recentelijk afgestudeerd van de Hogeschool Windesheim te Zwolle, gaat ze bij VanMeijel haar eerste uitdaging aan. “Ook ik ga beginnen op de afdeling Customer Care, om zo de organisatie en de klanten beter te leren kennen. Het kritisch kijken naar de manier waarop processen in een bedrijf lopen en de impact op de mensen die hier onderdeel van zijn fascineert mij. In de toekomst hoop ik door te stromen naar consultancy. Ik heb erg veel zin in deze uitdaging, en hoop snel mijn plekje te kunnen vinden binnen VanMeijel en in de wereld van bouw & IT!”

Naast dat we deze nieuwe collega’s hebben mogen verwelkomen, hebben we nog een paar mooie uitdagingen openstaan. Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk alles hier.

blog

cloud-blog

De cloud: Wat betekent het nou ècht?

Het snelle tempo van technologische vooruitgang leidt tot revolutionaire ontwikkelingen en de meest uiteenlopende toepassingen van technologie. Technologieën die ons dagelijkse leven en onze manieren van werken makkelijker, slimmer en sneller te maken. Technologieën die de digitale transformatie van je bedrijf efficiënt versnellen en je concurrentievoordeel kunnen bieden. Eén ding is duidelijk: wanneer je als bedrijf niet meebeweegt met deze ontwikkelingen, zul je moeite hebben om te overleven. We ‘moeten’ dus iets met die technologie. Maar… wat betekenen bepaalde ontwikkelingen en containerbegrippen nou echt? En wat doet VanMeijel er mee? In deze blog gaan we in op de cloud.

Lees verder

case studies

businesscase-tol-klein

Efficiënt werken door digitale urenregistratie in Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

actgebruikersdag

Informatiemiddag | ACT Online | Emmeloord

De ACT Online package in Metacom Online zorgt voor een volledig digitale informatieverspreiding in de afval- en containertransport. Wil jij kennismaken met ACT Online, en als gebruiker het beste uit deze package halen? Meld je dan aan voor deze informatiemiddag.

Lees verder