0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

young_professionals_bouw_it_vanmeijel.png

Nieuw talent bij VanMeijel

Om bouwprocessen te vereenvoudigen én te verbeteren zijn wij continu op zoek naar nieuw talent. Onlangs zijn we gestart met een wervingscampagne om jonge mensen aan te nemen vol met bruisende energie en creatieve ideeën om ons hierbij te helpen.

Inmiddels hebben we onze organisatie versterkt met zes nieuwe medewerkers, waarvan vier young professionals. Maak kennis met deze nieuwe toppers!

Iris van der Heijden, Customer Care
Het waar maken van de visie van Van Meijel "bouwen kan simpeler" gebeurt niet alleen via de software. Zoals ik het zie is het een way of life binnen de organisatie. Om de klant echt goed te begrijpen wil ik weten hoe hij werkt en waarom hij zo werkt. Het is niet moeilijk om iets simpels ingewikkeld te maken, wel is het moeilijk om iets ingewikkeld eenvoudig uit te leggen. In dat opzicht wil ik (blijven) communiceren op het niveau van de klant, bij voorkeur in zijn taal (jargon) zodat we vragen over de bouw, bedrijfsvoering en IT eenvoudig kunnen beantwoorden en gericht advies kunnen geven.  

Thijs van Schie, Applicatiespecialist Logistiek
Mijn rol binnen team logistiek is die van applicatiespecialist. Ik draag bij aan onze visie door onze oplossingen zo foutloos mogelijk te houden. Dit doe ik door het testen van onze applicaties. Op deze manier zal de klant zonder frustraties op een efficiënte wijze bouwprocessen kunnen beheersen. Dit maakt hun bouwproces “simpeler”.

Lisanne Regeling, PR & Communicatie
Via de horeca en een evenementenbureau ben ik terecht gekomen bij VanMeijel als pr & communicatie medewerker. Mijn doel is om de communicatie rond VanMeijel leuker, prikkelender en ja, simpeler te maken. We zijn een bedrijf met enorm veel kennis, en met deze kennis kunnen wij de markt vooruit helpen. Maar dan wel graag op een manier zodat we het allemaal begrijpen. Zodat als zich er een vraag voor doet, het eerste wat jij denkt is: ‘Hee, daarvoor moet ik VanMeijel eens bellen!’.

Simon Reumer, Commercieel medewerker binnendienst 
Binnen het Sales Team ga ik de rol van commercieel medewerker binnendienst vervullen. In mijn rol ga ik accountmanagers ondersteunen in het verkoopproces. Echt een plek waar ik tot mijn recht kom! Mijn ambitie is door te groeien tot een volwaardige sparringspartner voor klanten. Ik denk graag mee om te kijken hoe wij met onze oplossingen bouwondernemingen kunnen helpen slimmer te werken!

Ook helpen bouwen simpeler te maken? Ga naar "werken bij vanmeijel" en bekijk of je een geschikte vacature kunt vinden. Niets gevonden? Stuur een open sollicatie! 

(Foto v.l.n.r. Iris van der Heijden, Simon Reumer, Lisanne Regeling, Thijs van Schie)

blog

pets-cattle-blog

Pets versus Cattle | Hoe je het best kunt omgaan met je IT omgeving

Wellicht heb je het al eens gehoord: Pets versus Cattle. Dit is een metafoor die we gebruiken binnen IT, maar wat bedoelen we hier dan mee? En waarom is het ook als “niet-hardcore-IT-er” goed om de strekking van deze metafoor te snappen?

Lees verder

case studies

smink-header-klein

Sneller werken met digitale werkorders in Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

webinar_ordertocash_groot.png

Webinar | Het volledige proces van order to cash digitaal

Verkoopfacturen worden vaak al digitaal verstuurd. Wist je dat je dit proces ook kunt automatiseren? Met de verkoopfactuur package in Metacom Online kun je verkoopfacturen altijd automatisch aanmaken, bijwerken en versturen. Ontdek meer in deze webinar.

Lees verder