0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Nieuws-Next2016-uitnodiging.png

Next 2016: de digitale transformatie

Het digitale tijdperk gaat de bouw de komende jaren sneller dan ooit veranderen. Deze versnelling zal de komende jaren voorzetten: klanten, producten en processen, alles wordt slimmer. En beter. Bedrijven die hier niet in mee gaan zullen het nog even volhouden, maar niet voor lang.

Uitdagingen
Meegaan in de digitale transformatie is dus noodzakelijk om te overleven. Toch zien we dat niet iedereen de technologische mogelijkheden benut die er al zijn. Dat kan verschillende oorzaken hebben: automatisering is niet je core business, het formuleren van visie is lastig, automatiseren vraagt om investeren, et cetera.

De weg naar een digitale bouwonderneming
Wij willen je hier bij helpen. Wij willen je helpen om in de toekomst succesvol te zijn en te transformeren naar een digitale bouwonderneming. Wij helpen je bij het formuleren van je visie, het inzetten van de transformatie. En niet onbelangrijk: wij bieden je hèt platform voor digitaal bouwen.

Next 2016
Het startpunt voor de digitale transformatie is Next 2016. Tijdens deze dag kom je alles te weten over hoe de organisatie slimmer kan werken, bouwprojecten beter en tegen minder kosten kunt uitvoeren en hoe de technologische innovaties je in staat stellen om dit mogelijk te maken.

Loop voorop in misschien wel de grootste revolutie van de bouw ooit. Meld je nu aan voor Next 2016.

blog

blog-victor-kostenbewaking

Projectbeheersing: Waar verdien of verlies ik mijn marge?

Iedereen in de bouw en infra kent wel verhalen van gerenommeerde (collega) aannemers die door tegenvallende projectresultaten moeilijke tijden hebben gekend of zelfs failliet zijn gegaan. Onze branche staat helaas bekend om lage marges, veel risico’s en bijbehorende faalkosten. Een  winstgevend project realiseren is helaas niet zo eenvoudig als het klinkt. Niet alleen doordat bij het inschrijven op de aanbesteding met lage marges gerekend wordt, maar ook door allerlei risico’s. Er hoeft maar iets te gebeuren en de winst verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Lees verder

case studies

beens-header-klein

Beens Groep kiest voor meer inzicht met Metacom+ Projecten

bekijk de case study

Evenementen

Webinar_inkoopproces_normaal.png

Webinar | Een volledig digitaal inkoopproces

Ben jij calculator, uitvoerder, projectleider of administrateur? Heb je het druk en wil je ergens tijd besparen? Dan is de webinar "Een volledig digitaal inkoopproces" interessant voor jou.

Lees verder