0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Nieuws-Next2016-uitnodiging.png

Next 2016: de digitale transformatie

Het digitale tijdperk gaat de bouw de komende jaren sneller dan ooit veranderen. Deze versnelling zal de komende jaren voorzetten: klanten, producten en processen, alles wordt slimmer. En beter. Bedrijven die hier niet in mee gaan zullen het nog even volhouden, maar niet voor lang.

Uitdagingen
Meegaan in de digitale transformatie is dus noodzakelijk om te overleven. Toch zien we dat niet iedereen de technologische mogelijkheden benut die er al zijn. Dat kan verschillende oorzaken hebben: automatisering is niet je core business, het formuleren van visie is lastig, automatiseren vraagt om investeren, et cetera.

De weg naar een digitale bouwonderneming
Wij willen je hier bij helpen. Wij willen je helpen om in de toekomst succesvol te zijn en te transformeren naar een digitale bouwonderneming. Wij helpen je bij het formuleren van je visie, het inzetten van de transformatie. En niet onbelangrijk: wij bieden je hèt platform voor digitaal bouwen.

Next 2016
Het startpunt voor de digitale transformatie is Next 2016. Tijdens deze dag kom je alles te weten over hoe de organisatie slimmer kan werken, bouwprojecten beter en tegen minder kosten kunt uitvoeren en hoe de technologische innovaties je in staat stellen om dit mogelijk te maken.

Loop voorop in misschien wel de grootste revolutie van de bouw ooit. Meld je nu aan voor Next 2016.

blog

pets-cattle-blog

Pets versus Cattle | Hoe je het best kunt omgaan met je IT omgeving

Wellicht heb je het al eens gehoord: Pets versus Cattle. Dit is een metafoor die we gebruiken binnen IT, maar wat bedoelen we hier dan mee? En waarom is het ook als “niet-hardcore-IT-er” goed om de strekking van deze metafoor te snappen?

Lees verder

case studies

smink-header-klein

Sneller werken met digitale werkorders in Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

webinar_ordertocash_groot.png

Webinar | Het volledige proces van order to cash digitaal

Verkoopfacturen worden vaak al digitaal verstuurd. Wist je dat je dit proces ook kunt automatiseren? Met de verkoopfactuur package in Metacom Online kun je verkoopfacturen altijd automatisch aanmaken, bijwerken en versturen. Ontdek meer in deze webinar.

Lees verder