0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

applicatiebeheerdersdag_metacom

Leren van elkaar: geslaagde applicatiebeheerders dag Metacom

Metacom beheerders vervullen een belangrijke rol binnen de organisatie: ervoor zorgen dat collega’s optimaal kunnen werken met de software. Op dinsdag 12 april stond er een kennissessie voor deze groep op het programma. Het doel? Applicatiebeheerders van onze klanten helpen om de mogelijkheden van de software optimaal te benutten en samen te sparren over de nieuwste ontwikkelingen. Graag blikken we terug op deze geslaagde dag.

Kennisdeling
De applicatiebeheerdersdag stond in het teken van elkaar ontmoeten en kennisdeling. Door verschillende specialisten van VanMeijel zijn diverse onderwerpen behandeld. Zo kwam onder andere het digitaliseren van berichtenverkeer aan bod. Namens Ketenstandaard Bouw en Techniek werd met name het inkoopproces onder de loep genomen en hoe digitalisering hierbij resulteert in: minder “vervelend” werk, minder kans op fouten en een snellere verwerking van het proces. 

Andere onderwerpen die op het programma stonden zijn: een statusupdate van Metacom basis in de browser, een volgende stap in projectbewaking met Cost Control en het belang van slimme software bij de toenemende brandstofprijzen. Ook zijn de digitale oplossingen voor registraties op de bouwplaats besproken en is de behoefte hierin geïnventariseerd. Welke functionaliteit is vandaag de dag beschikbaar? En wat zou voor onze klanten interessant / gewenst zijn? Door dit bespreekbaar te maken, ontstaat de kans om te leren van elkaar. 

Deze dag was er om inspiratie te krijgen en te geven om (nog) meer uit Metacom te halen, elkaar te ontmoeten en om te leren van elkaar. Erg waardevol!


Wat vonden de gebruikers van de dag?
Naast veel input en vragen tijdens de sessie, leverde een rondje langs een aantal deelnemers positieve reacties op. De dag werd afgesloten met een inventarisatie van onderwerpen voor een volgende keer. Want, één ding is zeker: die gaat er komen. Houd onze evenementenpagina in de gaten voor dit en andere leuke webinars/workshops. 
 

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder