0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Nieuws-header_See_you_next_time_2016.png

Kijk Next 2016 terug: de digitale transformatie

Het is weer voorbij: Next 2016. Wij kunnen terugkijken op een geslaagde dag en willen alle relaties bedanken voor hun komst. De vierde editie van Next stond geheel in het teken van de digitale transformatie.

Tijdens Next was er voor de 250 bezoekers veel te ontdekken. Naast de keynote, met veel aandacht voor Metacom+ en Metacom online, waren er kennissessies en een workshop. Daarnaast was er veel ruimte voor verhalen uit de praktijk. VolkerWessels (Van Hattum & Blankevoort), Van Werven, GP Groot en Den Ouden vertelden hoe zij met behulp van onze software veel voordeel realiseren door hun bedrijfsprocessen te transformeren en te digitaliseren.

Sessies terugkijken
Veel sessies zijn tijdens Next opgenomen. Deze kun je vanaf nu hier terugkijken. Bekijk onder andere de keynote terug voor inspiratie hoe je aan de slag kunt gaan met de digitale transformatie. Als je meer wilt weten hoe je zelf procesinnovaties kunt doorvoeren, dan is het praktijkverhaal van Van Werven een aanrader. Daarnaast zijn er nog vele andere sessies om inspiratie uit op te doen. Kijk de sessies dus terug via www.vanmeijel.nl/evenementen/vanmeijel-next-2016.

See you Next time!

blog

liquiditeitsprognose-blog

Inzicht in de liquiditeit van je bedrijf

In deze tijd hoor ik vaak dat inzicht in je liquiditeit van groot belang is, juist nu! Natuurlijk begrijp ik dat je zorgen kan hebben over je financiële positie in crisistijd, maar inzicht in de liquiditeitspositie is natuurlijk áltijd van belang. Ach.. laten wij die discussie hier niet voeren. Maar laat mij van het moment gebruik maken om een, volgens ons, onderbelichte functionaliteit in Metacom te presenteren. Namelijk, de liquiditeitsprognose.

Lees verder

case studies

Header-Case-vanDoorn -mob750x540

Breed digitaliseren binnen de organisatie

bekijk de case study

Evenementen

webinar_ordertocash_groot.png

Webinar | Het volledige proces van order to cash digitaal

Verkoopfacturen worden vaak al digitaal verstuurd. Wist je dat je dit proces ook kunt automatiseren? Met de verkoopfactuur package in Metacom Online kun je verkoopfacturen altijd automatisch aanmaken, bijwerken en versturen. Ontdek meer in deze webinar.

Lees verder