0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Nieuws-header_See_you_next_time_2016.png

Kijk Next 2016 terug: de digitale transformatie

Het is weer voorbij: Next 2016. Wij kunnen terugkijken op een geslaagde dag en willen alle relaties bedanken voor hun komst. De vierde editie van Next stond geheel in het teken van de digitale transformatie.

Tijdens Next was er voor de 250 bezoekers veel te ontdekken. Naast de keynote, met veel aandacht voor Metacom+ en Metacom online, waren er kennissessies en een workshop. Daarnaast was er veel ruimte voor verhalen uit de praktijk. VolkerWessels (Van Hattum & Blankevoort), Van Werven, GP Groot en Den Ouden vertelden hoe zij met behulp van onze software veel voordeel realiseren door hun bedrijfsprocessen te transformeren en te digitaliseren.

Sessies terugkijken
Veel sessies zijn tijdens Next opgenomen. Deze kun je vanaf nu hier terugkijken. Bekijk onder andere de keynote terug voor inspiratie hoe je aan de slag kunt gaan met de digitale transformatie. Als je meer wilt weten hoe je zelf procesinnovaties kunt doorvoeren, dan is het praktijkverhaal van Van Werven een aanrader. Daarnaast zijn er nog vele andere sessies om inspiratie uit op te doen. Kijk de sessies dus terug via www.vanmeijel.nl/evenementen/vanmeijel-next-2016.

See you Next time!

blog

pets-cattle-blog

Pets versus Cattle | Hoe je het best kunt omgaan met je IT omgeving

Wellicht heb je het al eens gehoord: Pets versus Cattle. Dit is een metafoor die we gebruiken binnen IT, maar wat bedoelen we hier dan mee? En waarom is het ook als “niet-hardcore-IT-er” goed om de strekking van deze metafoor te snappen?

Lees verder

case studies

smink-header-klein

Sneller werken met digitale werkorders in Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

webinar_ordertocash_groot.png

Webinar | Het volledige proces van order to cash digitaal

Verkoopfacturen worden vaak al digitaal verstuurd. Wist je dat je dit proces ook kunt automatiseren? Met de verkoopfactuur package in Metacom Online kun je verkoopfacturen altijd automatisch aanmaken, bijwerken en versturen. Ontdek meer in deze webinar.

Lees verder