0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Jan van der Lee BV gaat bedrijfsprocessen optimaliseren met Metacom

Afgelopen week heeft Loon- en Groenbedrijf Jan van der Lee BV de overeenkomst getekend om aan de slag te gaan met Metacom. De implementatie gaat over enkele weken van start.

Versnipperd IT landschap
Van der Lee maakt tot op heden gebruik van meerdere applicaties. De financiële administratie wordt gerealiseerd in Exact. De calculaties en projecten worden bijgehouden in Agro IT. Voor het belangrijke proces binnen van der lee, de planning, heeft men een maatwerkoplossing laten ontwikkelen. Omdat de verschillende applicaties niet met elkaar zijn geïntegreerd, heeft Van der Lee in de huidige situatie te weinig inzicht in haar bedrijfsactiviteiten. Daarnaast heeft men veel dubbel werk met invoeren. 

Metacom (Online)
Marcel Snel, projectleider bij Van der Lee, vertelt: "Met Metacom wil Van der Lee de primaire bedrijfsprocessen integraal automatiseren. Door deze integratie verwachten wij met name in het planningsproces grote stappen te kunnen maken. Als het kantoorpersoneel is uitgerust met Metacom, willen we vervolgens zorgen dat ook de medewerkers in het veld worden aangesloten op Metacom. De mobiele werkopdracht van Metacom Online zal hiervoor een goede oplossing zijn". 

Actief in GWW en Groen
Waar loonbedrijf Jan van der Lee bv opereert als onderaannemer in de Grond-, Water-, en Wegenbouw (GWW), is Van der Lee Amstelveen Groen bv actief in de realisatie en onderhoud van groenvoorzieningen. Beide bedrijven zijn gevestigd in Amstelveen. De GWW tak houdt zich vooral bezig met het leveren van diverse GWW-machines inclusief personeel. Denk hierbij aan tractoren, graafmachines, shovels, (knijper) vrachtwagens etcetera. Van der Lee Amstelveen Groen bv houdt zich met name bezig met het kant-en-klaar maken van tuinen en parken door middel van verwijdering, vernieuwing, aanleg, beplanting en onderhoud. Ook zijn ze gespecialiseerd in het plaatsen van beschoeiing. De combinatie en wisselwerking tussen deze bedrijven zorgen ervoor dat Van der Lee als een echte allrounder optreedt bij loonwerkzaamheden, grondverzet en groenvoorzieningen.

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

evenementen

Gebruikersdag | Calculatoren

Voor calculatoren die werken met Metacom calculatie, Ticon EP of Wecap XE, organiseren we op 12 juli aanstaande een gebruikersdag.

Lees verder