0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Nieuws-nieuwe_leveranciers_Bouwintegratie.png

Groeiend aantal leveranciers aangesloten op Bouwintegratie.nl

Met Bouwintegratie.nl timmeren we hard aan de weg om nieuwe leveranciers bij het S@les in de bouw initiatief aan te sluiten. En we hebben goed nieuws; er zijn weer drie leveranciers aangesloten op Bouwintegratie.nl.

We mogen de volgende leveranciers verwelkomen:

Carwise Group - Lease, verhuur, importeur en merkdealer van auto's
Technische Unie - Technische groothandel
Voestalpine RailPro - Leverancier voor railinfrastructuur

Hiermee komt het aantal aangesloten leveranciers op elf. Naast bovenstaand drietal zijn ook Wavin, Dyka, Struyk Verwo, v.d. Bosch Beton, Gebr. van Kessel, Railpro, Fabory en Martens Beton aangesloten op de s@lesserver van Bouwintegratie.nl. We blijven in gesprek met andere leveranciers om zich ook aan te sluiten. Daarnaast is er ook interesse getoond vanuit ERP leveranciers voor aansluiting.

Wat is Bouwintegratie.nl
Bouwintegratie.nl is ons digitale postkantoor die leveranciers en aannemers in de bouw met elkaar verbindt en het inkoopproces vereenvoudigd. Met Bouwintegratie.nl wordt het berichtenverkeer zoals de orderbevestiging, de pakbon en de inkoopfactuur geautomatiseerd. Het bericht van de leverancier wordt verstuurd naar Bouwintegratie, Bouwintegratie levert het bericht af in Metacom of een ander ERP systeem en genereert daar meteen een vervolgactie. Met Bouwintegratie.nl ondersteunen we meerdere versies van de ‘Ketenintegratie in de Bouw standaard’ berichten en zelfs berichtenverkeer welke helemaal niet standaard zijn. Door deze flexibiliteit is ook uw ERP systeem altijd geschikt om aan te sluiten op Bouwintegratie.nl.

Waarom Bouwintegratie.nl
Het inkoopproces wordt gestandaardiseerd en vereenvoudigd (de ‘tegenbon’ verdwijnt), omdat alle aangesloten leveranciers op dezelfde wijze informatie uitwisselen met de afdeling inkoop. De uitwisseling van gegevens tussen bouwbedrijven en leveranciers verloopt efficiënter. Zo wordt het aantal administratieve handelingen gereduceerd, wat tijd en geld bespaard. Nieuwsgierig wat het jou kan besparen? Bereken het hier

blog

pets-cattle-blog

Pets versus Cattle | Hoe je het best kunt omgaan met je IT omgeving

Wellicht heb je het al eens gehoord: Pets versus Cattle. Dit is een metafoor die we gebruiken binnen IT, maar wat bedoelen we hier dan mee? En waarom is het ook als “niet-hardcore-IT-er” goed om de strekking van deze metafoor te snappen?

Lees verder

case studies

smink-header-klein

Sneller werken met digitale werkorders in Metacom Online

bekijk de case study

Evenementen

webinar_ordertocash_groot.png

Webinar | Het volledige proces van order to cash digitaal

Verkoopfacturen worden vaak al digitaal verstuurd. Wist je dat je dit proces ook kunt automatiseren? Met de verkoopfactuur package in Metacom Online kun je verkoopfacturen altijd automatisch aanmaken, bijwerken en versturen. Ontdek meer in deze webinar.

Lees verder