De Line Up voor het festival is bekend!

Line Up bekend

6 juni vindt het VMA festival "Future Proof" plaats. Een dag vol inspiratie en gezelligheid! Wat kun je van deze dag verwachten als festival bezoeker? We hebben alvast een sneak peek van het programma!

Het festival vindt plaats in Kraggenburg, Noordoostpolder, bij Netl "De wildste tuin". Naast ontspannende activiteiten, de mogelijkheid tot netwerken en natuurlijk lekker eten, vinden er tijdens het festival meerdere interessante kennissessies plaats. Deze hebben elk een eigen thema. Partners, klanten en onze eigen specialisten delen graag alle ins en outs over de digitalisering van de toekomst. De sessies komen herhaaldelijk terug, dus geen zorgen als er twee aansprekende sessies tegelijk lopen. Het festivalterrein is ingedeeld in verschillende zones. Onderstaand kun je een indruk van de sessies en de zones krijgen. We kijken uit naar je komst!

Meld je aan!
Meld je aan!

Timetable

Flyer A5 dubbelzijdig2

Op het festival wil je natuurlijk weten waar je naartoe moet voor de sessies of het lekkere eten. Daarom onderstaand een plattegrond. Op het festival zelf zullen ook plattegronden worden uitgedeeld. Mocht je die dag de weg kwijt zijn, of een vraag hebben dan kun je die altijd stellen aan een van onze crewleden!

Plattegrond festival

Flyer A5 dubbelzijdig
Schermafbeelding 2023 03 13 om 15 25 20

Ga naar de aanmeldpagina voor het festival via de knop!

Meest recente artikelen

Alle artikelen