0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Nieuws-Nieuwe_collegae-1500x750_1.png

Deze nieuwe collega’s duiken met ons in de bouw & IT

Bij VanMeijel zitten we vol nieuwe plannen en ambities. Nieuwe technologieën dagen ons uit en digitaal bouwen kent steeds meer toepassingen. We tillen het digitale bouwplatform naar een nieuw level, en iedere collega draagt hier op zijn of haar eigen manier aan bij. Ook deze nieuwe gezichten! Maak kennis met...

William Pleijsier, traineeship Customer Care
“Ik heb de opleiding Commerciële Economie gedaan. Sinds mijn afstudeeropdracht in de IT heeft deze branche mijn interesse en wil ik hier meer in gaan betekenen. Het valt me op dat veel bedrijven, ook in de bouw, nog traditioneel werken. Er wordt veel met papier gedaan en men staat weinig stil bij automatisering. En voor de bedrijven die er wél bij stil staan, kan het automatiseren van processen een grote stap lijken. Ik zie hier veel kansen in. Daarom ga ik aan de slag bij VanMeijel. Tevens kan ik me hier breed oriënteren. Door samen met mijn nieuwe collega’s te duiken in de klanten, de organisatie en de producten ga ik me verder ontwikkelen.”

Hidde Breukelaar, traineeship Customer Care
“Momenteel volg ik de opleiding Bedrijfskunde. Naast mijn interesse hierin vind ik automatisering interessant en uitdagend vakgebied. Daarom wil ik me naast mijn studie graag ontwikkelen als consultant, om zo klanten verder te helpen in de meest uiteenlopende trajecten. Het lijkt mij uitdagend om aan de slag te gaan met implementatietrajecten rondom het cloudplatform. Daarom begin ik met het doorgronden van de klanten en de processen van VanMeijel op de afdeling Customer Care. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn doelen ga behalen hier!” 

Hester de Jong, stage Human Resource Management
Ik studeer Human Resource Management en ik zit inmiddels in het derde jaar. Ik denk dat het komende half jaar voor mij heel leerzaam gaat zijn. Ik wil meer inzicht verkrijgen in het HR vak, en dat kan in een organisatie als VanMeijel. Naast dat ik ga werken met en rondom de diverse collega’s, duik ik in het personeelshandboek. Het vernieuwen hiervan is onderdeel van mijn opdracht. Ik heb er erg veel zin in.”

Leon Rienks, stage Marketing
Als onderdeel van zijn studie Commerciële Economie gaat Leon de komende twintig weken de marketingafdeling ondersteunen. “Mijn doelstelling is om veel kennis op te doen in en rondom VanMeijel. Ik wil graag daadwerkelijk wat toevoegen aan de organisatie, maar ook meer leren over digitalisering. Ik vind het interessant om te volgen hoe bedrijven meebewegen (of juist niet) met de hedendaagse snelle ontwikkelingen in de wereld van digitalisering. Zelf heb ik nog niet veel kennis van de bouwsector, maar ik wil dit tijdens de stageperiode graag verbreden. Mede hierom vind ik het ook leuk om de laatste technologieën in de bouw te volgen.”

Annelies Visser, stage Systeembeheer
Je ziet ze niet, maar zonder een goed systeembeheer kan een organisatie onmogelijk draaiende blijven. Het is de core activiteit van je IT platform. Op de afdeling Systeembeheer binnen VanMeijel is Annelies te vinden. 
“Mijn interesse ligt in de ICT. Daarom kom ik het komende halfjaar het systeembeheer van VanMeijel versterken. De taken van systeembeheer zijn ontzettend divers: we controleren op updates, op connectiviteit, letten op mogelijke storingen. We zorgen dat de collega’s hun werk kunnen doen. Ik denk dus dat ik veel kennis op ga doen en mijn steentje bij kan dragen. In de toekomst wil ik nog een cursus van Microsoft volgen. Mijn doel is om uiteindelijk een gekwalificeerde systeembeheerder te worden.”

Naast dat we deze nieuwe collega’s en stagiaires hebben mogen verwelkomen, hebben we nog een paar mooie uitdagingen openstaan. Bekijk hier onze vacatures. 

 

blog

Digitalisering.header-(1)_(1)_.png

3 uitdagingen voor de bouw & de rol van digitalisering

Een enorm woningtekort , duurzaamheid en te weinig personeel: de komende jaren staat de bouw een enorme opgave te wachten. Hoe ga je om met deze uitdagingen? In deze blog zoomen we verder in op deze drie grote uitdagingen en ontdek je welke rol digitalisering hierbij speelt.

Lees verder

case studies

Realtime inzicht in logistieke planning

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder