0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

header.denouden__1.png

Den Ouden en VanMeijel verstevigen relatie en samenwerking door digitalisering van bedrijfsprocessen verder te optimaliseren

Het familiebedrijf Den Ouden Groep uit Schijndel werkt al een lange tijd samen met VanMeijel. Door de jaren heen heeft de digitalisering zich steeds verder uitgebreid. Inmiddels is het tijd om de processen binnen de divisies Den Ouden Organic, Ferm O feed en Plant Health Cure Organic verder te optimaliseren.

Efficiënte werkprocessen
Bij Den Ouden Organic, worden groene reststromen op 13 locaties ingenomen en verwerkt tot herwinbare grondstoffen van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan compost of biobrandstof. Bij Ferm O feed worden hoogwaardige organische meststoffen geproduceerd en geëxporteerd naar 74 landen wereldwijd. Bij Plant Health Cure worden plantaardige vloeibare meststoffen, biostimulanten en bodembacteriën geproduceerd en wereldwijd verhandeld. Zowel het Afval- & Containertransport met daarbij het weegproces zal worden gedigitaliseerd. Hiermee wordt geheel papierloos rijden en wegen mogelijk. Maar eerst zal Metacom worden verrijkt met functionaliteit op het gebied van Warehouse Management System. Dit om ervoor te zorgen dat de volledige procesflow toegankelijk en efficiënt ondersteund wordt.

Over Den Ouden Groep
Den Ouden creëert oplossingen die bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Dat gebeurt met slimme infrastructurele-, gezonde bodem- en circulaire biobased producten en diensten. Hiermee worden grote en kleine projecten gerealiseerd. Variërend in complexiteit, maar altijd duurzaam en innovatief. En dat doet Den Ouden al bijna 75 jaar. Ondertussen staat de derde generatie aan het roer, die samen met zo’n 300 professionals werkt aan alles wat er gebeurt in en rondom de bodem. Den Ouden zet zich in voor duurzame innovatie voor de volgende generatie.

We doen het samen!
Een belangrijk uitgangspunt bij de projecten is dat we het samen doen. Zowel VanMeijel als Den Ouden gaat de schouders eronder zetten. En misschien nog belangrijker; heel bewust zullen er gebruikers worden ingezet. Zij zijn cruciaal voor het slagen van de projecten. En dat we slagen; daar hebben we allebei het volste vertrouwen in!

VanMeijel is trots op deze verstevigde relatie en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder