0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Bouwkosten_blijven_stijgen_efficient_werken

Bouwkosten blijven stijgen | Waarom efficiënt werken nú zo belangrijk is

‘’De loonkosten voor bouwplaats- en uta-personeel stijgen dit jaar met ruim drie procent. Dat is meer dan in 2021, blijkt uit cijfers van Scab, een loonverwerker in de bouw. Vorig jaar gingen de loonkosten met 2,3 procent omhoog.’’ meldde de Cobouw onlangs.

De bouwsector krijgt in 2022 dus te maken met flinke uitdagingen en stijgende kosten. Om personeel aan te trekken, te behouden én zo efficiënt mogelijk te werken, is de juiste software van essentieel belang.  

In deze krappe arbeidsmarkt is het besparen van tijd namelijk veel waard. Met een digitaal werkproces blijft er meer tijd over voor zaken die er écht toe doen en waarde toevoegen voor de klant. Investeren in software is dus van essentieel belang is voor de toekomst van je bedrijf. 

Ook digitaliseren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we helpen je graag.

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder