0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Bouwintegratie.nl ondersteunt nu orderbevestiging, pakbon en factuur

Vanaf nu ondersteunt de s@lesserver van Bouwintegratie.nl de berichtenstromen orderbevestiging, pakbon en factuur van s@les in de bouw. Het digitaliseren van dit berichtenverkeer levert veel tijdsbesparing op. Daarnaast kunnen we twee nieuwe leveranciers verwelkomen die zijn aangesloten: Fabory en Martens Beton.

Orderbevestiging en factuur
Om te zorgen dat het berichtenverkeer goed functioneert, hebben we de afgelopen tijd samengewerkt met onze klanten en leveranciers. Zo hebben we samen met KWS ervoor gezorgd dat het orderbevestigingsbericht werkend is gemaakt voor Martens Beton en is het factuurbericht uitgebreid getest met Dyka. Omdat beide tests goed zijn verlopen, hebben we besloten deze berichten in productie te nemen.

Met name de orderbevestiging is een veel gevraagd berichttype van onze klanten. Metacom haalt hierbij maatwerk-middelen en unieke middelen uit de bevestiging, die vervolgens worden aangemaakt in Metacom met de juiste prijsafspraken. Wanneer vervolgens de pakbon en factuur komt, dan wordt het middel automatisch met de juiste condities en prijzen herkend. Een grote stap voorwaarts dus in het digitaliseren van deze stroom.

Aangesloten leveranciers
Het aantal leveranciers die zijn aangesloten op de s@lesserver van Bouwintegratie.nl neemt ook toe. Naast Wavin, Dyka, Struyk Verwo, v.d. Bosch Beton, Gebr. van Kessel en Railpro zijn nu ook Fabory en Martens Beton aangesloten. Daarnaast lopen er nog een aantal trajecten met leveranciers die ook willen aansluiten.

Wij zijn kortom klaar om snel meer klanten en leveranciers aan te laten sluiten op de s@lesserver. Sluit nu dus ook aan en maak een mooie efficiencyslag!

blog

Een wereld achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de (terechte) toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van een Metacom+ serverpark.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

evenementen

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Lees verder