0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

archief 04/2022

Tebezo_livegang

Succesvolle livegang Metacom bij Tebezo

‘’Gedreven door water’’ is het motto binnen Tebezo Waterbouw en Nautische dienstverlening. Als onderdeel van DJZ Groep werkt het bedrijf met passie voor water aan de Nederlandse Waterbouw. En daar horen professionele, geoptimaliseerde processen bij.
LMA_nieuws_header

Wijzigingen Landelijk Meldpunt Afvalstoffen per 1 juli 2022

Voor grip op (bouw)afval en het waarborgen dat bedrijven die met afvalstoffen werken dat conform de van toepassing zijnde wet- en regelgeving doen, melden afvalbedrijven de inname en afgifte van afval aan het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA). Voor deze verplichting wordt vanaf 1 juli 2022 een nieuwe werkwijze gehanteerd.
applicatiebeheerdersdag_metacom

Leren van elkaar: geslaagde applicatiebeheerders dag Metacom

Metacom beheerders vervullen een belangrijke rol binnen de organisatie: ervoor zorgen dat collega’s optimaal kunnen werken met de software. Op dinsdag 12 april stond er een kennissessie voor deze groep op het programma. Het doel? Applicatiebeheerders van onze klanten helpen om de mogelijkheden van de software optimaal te benutten en samen te sparren over de nieuwste ontwikkelingen. Graag blikken we terug op deze geslaagde dag.
Kovra_koppeling

Digitaal samenwerken met een Kovra Koppeling

Veel bouw-, installatie- en onderhoudsbedrijven voeren opdrachten, zoals reparaties of onderhoudsprojecten, uit voor woningcorporaties. Hier komen veel communicatielijnen en dus handelingen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van werkinstructies, het ontvangen van opdrachtbonnen, of het factureren hiervan. Hoe fijn zou het zijn als dit proces volledig digitaal verloopt? Dat kan, met een Kovra koppeling.

blog

Digitalisering.header-(1)_(1)_.png

3 uitdagingen voor de bouw & de rol van digitalisering

Een enorm woningtekort , duurzaamheid en te weinig personeel: de komende jaren staat de bouw een enorme opgave te wachten. Hoe ga je om met deze uitdagingen? In deze blog zoomen we verder in op deze drie grote uitdagingen en ontdek je welke rol digitalisering hierbij speelt.

Lees verder

case studies

Realtime inzicht in logistieke planning

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder