0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

archief 03/2022

Urenregistratie app voor MKB bedrijven in de bouw

In de bouw wordt dagelijks een grote hoeveelheid uren besteed aan het voorbereiden, realiseren en onderhouden van bouwwerken. Om inzicht te krijgen of de uren effectief zijn gebruikt én om juist te kunnen factureren, is het belangrijk om deze uren goed te registreren en te verwerken. Een papieren urenbriefje is inefficiënt en erg foutgevoelig. Dat kan eenvoudiger met de urenregistratie package op het Metacom Online platform.
Dashboards_nieuwemogelijkheden

Nieuwe mogelijkheden met Dashboards vanaf Metacom 2021

Metacom 2021 is sinds april vorig jaar beschikbaar. In de webinar ‘Metacom 2021: wat is er nieuw?’ heeft productowner Kees Boot je meegenomen in de ins en outs van deze versie. Maar wat betekent deze versie voor Dashboards? In dit artikel zoomen we graag even in op deze module en de nieuwe mogelijkheden die versie 2021 hiervoor biedt.

blog

Digitalisering.header-(1)_(1)_.png

3 uitdagingen voor de bouw & de rol van digitalisering

Een enorm woningtekort , duurzaamheid en te weinig personeel: de komende jaren staat de bouw een enorme opgave te wachten. Hoe ga je om met deze uitdagingen? In deze blog zoomen we verder in op deze drie grote uitdagingen en ontdek je welke rol digitalisering hierbij speelt.

Lees verder

case studies

Realtime inzicht in logistieke planning

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder