0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

archief 01/2022

HeaderNieuwsnieuwinmetacomverticaletransportbedrijven-01.png

Nieuw in Metacom voor verticaal transportbedrijven

Metacom beschikt standaard over een Document Management Systeem (DMS). In de nieuwe release van ons programma wordt het ook mogelijk documenten mee te sturen met de werkopdracht voor de machinist. Dit is een zeer krachtige functionaliteit en een groot voordeel voor de machinist.
Haegens_kiestvoorMetacom

Digitaal hijsen in plaats van digitaal bouwen Haegens | horizontaal en verticaal transport kiest voor Metacom

Haegens | horizontaal en verticaal transport (Haegens) kiest voor een toekomstbestendig ICT landschap. Het horizontaal- en verticaal transport bedrijf uit het zuidelijke Elsendorp is een onderneming met ca. 30 kranen én ca. 30 trucks/opleggers. Naast de verhuur van kranen, vrachtauto's en rijplaten, bestaat de vloot van Haegens uit autolaadkranen, bakwagens met rijplatenkranen, verreikers en diverse machines t.b.v. het uitvoeren van machineverhuizingen (zoals heftrucks, compactkranen, Pick & Carry kranen en een speciaal ingerichte gereedschapswagen).
Metacom_voorVT

Metacom ook voor middelgrote en kleinere kraanbedrijven

Veel kraanbedrijven gebruiken software om hun planningsproces te digitaliseren. Maar welke software sluit optimaal aan als je een middelgroot of kleiner kraanbedrijf bent? Hoe zorg je ervoor dat jouw planningsproces optimaal loopt? En hoe zorg je ervoor dat jouw software je ook blijft ondersteunen als jouw bedrijf groeit, of de verwachtingen ten aanzien van software veranderen? Metacom voor Verticaal Transport is het antwoord.
Murmex_live

ICT ondersteuning voor complexe afvalstromen

Als je vroeger iets weggooide, gooide je het in de prullenbak en je was klaar. Tegenwoordig worden we steeds milieubewuster en speelt recyclen een belangrijke rol in het dagelijks leven, ook bedrijfsmatig is dit het geval. Een bedrijf wat zich hier op grotere schaal mee bezighoudt, en andere afvalverwerkingsbedrijven helpt bij het verwerken en bergen van afvalstoffen en verontreinigde grondstromen, is Murmex. Een juiste inzet van materieel en personeel is hierbij essentieel, hoe kun je dit het beste stroomlijnen?
Stagiaire_netwerk_vanmeijel

VanMeijel & het Stagiare Netwerk

Sinds januari 2022 hebben we bij VanMeijel ons eigen Stagiaire Netwerk. Een nieuwe stageplek kan namelijk best wat van je vragen. Om jou te verzekeren van een toffe stageperiode waarbij je veel kunt leren én leuke dingen kunt doen, hebben wij dit Netwerk opgezet.

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder