0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

archief 12/2021

GWW-jaarboek

Klaar voor de toekomst met VanMeijel als innovatiepartner | GWW Jaarboek 21/22

Digitaliseren, automatiseren... het is misschien minder tastbaar dan het aanleggen van een weg of het verlengen van een pier, maar we kunnen er niet meer omheen. “Veranderingen in de bouw dwingen je nieuwe processen te omarmen. Digitalisering is daarin een cruciale factor”, constateert Peter Winkeler, commercieel manager bij VanMeijel Automatisering. “We zien een verschuiving in de rol van aannemers en daarmee het belang van digitalisering.”

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder