0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

archief 10/2021

CTBB_Cobouw

CTBB: “We zijn minder tijd en energie kwijt met het inzicht krijgen in projecten” | Cobouw artikel

Heel groot in omvang zijn ze niet. De projecten die het infrabedrijf Civiel Technisch Bureau Bergambacht (CTBB) mag uitvoeren zijn daar- entegen wel omvangrijk. En dat geldt ook voor het tempo waarin dit MKB-bedrijf gedigitaliseerd is. Met Metacom als een belangrijke schakel in de digitaliseringsketen. Directielid Fouad Ramdani vertelt: “We kunnen nu strakker dan voorheen sturen op allerlei manieren van bewaking van projecten.”
Voskuilen_metacom.jpg

Van Voskuilen kiest opnieuw voor Metacom

Van Voskuilen is een aannemersbedrijf, gespecialiseerd in het aanleggen van kabels en leidingen voor gas, water, elektriciteit en data. Het in Woudenberg gevestigde bedrijf is al jaren toonaangevend in de boven- en ondergrondse leidingen.
Nieuwsartikel_wijzigingRAW2020

RAW 2020 wijziging september 2021: moet ik updaten?

Elke vijf jaar wordt de RAW systematiek bijgewerkt conform wet- en regelgeving vanuit het CROW. In 2020 is de RAW Standaard 2020 geïntroduceerd, in september 2021 is hier een wijziging aan toegevoegd. Wat houdt dit in? En wat kunnen de gevolgen zijn voor jouw organisatie?

blog

Header_Connect_5Redenen1.png

Meld je nu aan voor ‘VanMeijel Connect: the lift off’

Wellicht heb je het al voorbij zien komen, op dinsdag 9 november organiseert VanMeijel voor de tweede keer een digitaal event: Connect - the lift off. Mocht je je nog niet aangemeld hebben en nog wat redenen nodig hebben om je over de streep te trekken, lees dan verder. We geven je 5 redenen waarom je dit event absoluut niet wilt missen.

Lees verder

case studies

De Klerk ervaart rust op financieel gebied met Metacom+ Projecten

bekijk de case study

Evenementen

workshop_metacomonline.png

Workshop Metacom Online in Emmeloord | modelleer zelf een bedrijfsproces | nog 2 plekken beschikbaar!

Wil je leren hoe je zelf papieren werkprocessen kunt digitaliseren of apps kunt bouwen? Je bent welkom bij deze workshop.

Lees verder