0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

archief 10/2021

CTBB_Cobouw

CTBB: “We zijn minder tijd en energie kwijt met het inzicht krijgen in projecten” | Cobouw artikel

Heel groot in omvang zijn ze niet. De projecten die het infrabedrijf Civiel Technisch Bureau Bergambacht (CTBB) mag uitvoeren zijn daar- entegen wel omvangrijk. En dat geldt ook voor het tempo waarin dit MKB-bedrijf gedigitaliseerd is. Met Metacom als een belangrijke schakel in de digitaliseringsketen. Directielid Fouad Ramdani vertelt: “We kunnen nu strakker dan voorheen sturen op allerlei manieren van bewaking van projecten.”
Voskuilen_metacom.jpg

Van Voskuilen kiest opnieuw voor Metacom

Van Voskuilen is een aannemersbedrijf, gespecialiseerd in het aanleggen van kabels en leidingen voor gas, water, elektriciteit en data. Het in Woudenberg gevestigde bedrijf is al jaren toonaangevend in de boven- en ondergrondse leidingen.
Nieuwsartikel_wijzigingRAW2020

RAW 2020 wijziging september 2021: moet ik updaten?

Elke vijf jaar wordt de RAW systematiek bijgewerkt conform wet- en regelgeving vanuit het CROW. In 2020 is de RAW Standaard 2020 geïntroduceerd, in september 2021 is hier een wijziging aan toegevoegd. Wat houdt dit in? En wat kunnen de gevolgen zijn voor jouw organisatie?

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder