0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

archief 09/2021

Verschoor_live

M. Verschoor B.V. kiest voor een optimaal kraanverhuur proces

De machinisten van M. Verschoor B.V registreren sinds afgelopen 1 september digitaal hun werkzaamheden met Metacom. Het familiebedrijf groeit en wil een streep zetten door onnodige administratieve lasten. Erik Hans van de Kop, algemeen directeur bij Verschoor: “Door een toenemend aantal projecten, was er een sterke behoefte aan een geïntegreerd systeem.”
Vink_live_Vanmeijel

Nieuwe B.V. zelfde ERP: Vink Aannemingsmaatschappij B.V. nu ook live met Metacom

Vink is niet gewoon één bedrijf. De Vink Holding bevatte tot kort geleden een afvalverwerkingsbedrijf, een transportbedrijf, een aannemingsbedrijf, een Milieutechnisch Adviesbureau, betonbedrijf én installatiebedrijf. Per afgelopen 1 juli gingen de aannemingsmaatschappij en het milieutechnisch adviesbureau op eigen voet verder. En daar hoort ook een nieuwe ICT omgeving bij.
VanMeijel_event

‘VanMeijel Connect: the lift off’ | Heb jij je al aangemeld?

Tijdens het online event 'VanMeijel Connect' kom je alles te weten over de ontwikkelingen omtrent digitalisering in de bouw. Verschillende sprekers van VanMeijel, partners, economen en bouwbedrijven vertellen over digitale stappen die bedrijven in de bouw- en infrasector nú kunnen zetten. Ook nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen binnen VanMeijel en ons Metacom platform.

blog

MetacomOnline_proces

Welk proces ga jij digitaliseren met Metacom Online?

Dagelijks worden grote hoeveelheden informatie verwerkt. Op kantoor én daarbuiten: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. In de meest ideale situatie is die informatie altijd beschikbaar, correct en volledig. In de praktijk loopt dit vaak iets minder soepel. Wat als er iets bestond dat zó eenvoudig was dat iedereen er mee kon werken? Iets voor het verwerken van al die dagelijkse informatie zoals werkbonnen en urenbriefjes? Iets wat het werk simpeler en efficiënter maakt…

Lees verder

case studies

De Klerk ervaart rust op financieel gebied met Metacom+ Projecten

bekijk de case study

Evenementen

Webinar_metacom2021_groot

Webinar | Metacom 2021: wat is er nieuw?

We ontwikkelen voortdurend aan het Metacom platform. Het platform bevat een aantal interessante verbeteringen en vernieuwingen waarmee jij makkelijker, slimmer én sneller kunt werken. Wat zijn de nieuwe toepassingen in Metacom 2021?

Lees verder