0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws

GWW-jaarboek

Klaar voor de toekomst met VanMeijel als innovatiepartner | GWW Jaarboek 21/22

Digitaliseren, automatiseren... het is misschien minder tastbaar dan het aanleggen van een weg of het verlengen van een pier, maar we kunnen er niet meer omheen. “Veranderingen in de bouw dwingen je nieuwe processen te omarmen. Digitalisering is daarin een cruciale factor”, constateert Peter Winkeler, commercieel manager bij VanMeijel Automatisering. “We zien een verschuiving in de rol van aannemers en daarmee het belang van digitalisering.”
Sharepoint-GMI

Optimaal samenwerken in en rond Metacom met Sharepoint

Medewerkers van jouw organisatie op een makkelijke manier efficiënt met elkaar laten samenwerken? Dat kan met onze nieuwe Sharepoint koppeling. Wil je weten welke voordelen dit kan bieden voor jouw (bouw)bedrijf en waarom wij voor GMI group als partner hebben gekozen om deze koppeling mee te realiseren? Lees dan vooral verder.
Header.nieuws.co2

CO2 uitstoot, aanbesteden en de rol van software

Duurzaamheid en aanbestedingen hangen tegenwoordig nauw met elkaar samen. Duurzaam ondernemen is de toekomst. Hoe draag jij als bouwbedrijf je steentje bij aan een duurzame samenleving? En hoe zorg je ervoor dat deze impact ook echt zichtbaar is? Maak kennis met onze slimme software oplossingen en ontdek hoe zij bouwen simpeler maken.
Header_Terugblik_Connect

Succesvol digitaal event ‘VanMeijel Connect’

Dinsdag 9 november stond in het teken van VanMeijel Connect: the lift off. Een online variant van ons jaarlijkse relatie evenement. Deelnemers konden hun eigen programma samenstellen, netwerken door te chatten of een kijkje nemen op het digitale beursplein. Al met al: een geslaagde middag!
MartensVanOord_GWWmagazine_vanMeijel

Essentiële stappen in digitalisering zet je samen | GWW Magazine

Al meer dan 35 jaar is Martens en Van Oord een toonaangevende speler in de grond-, weg- en waterbouw. Dankzij de inzet van innovatieve en duurzame oplossingen levert het bedrijf een bijdrage aan (water)veiligheid, mobiliteit, waterkwaliteit, natuurontwikkeling en leefbaarheid. “Het zijn de mensen die het maken”, zegt Edo Hiemstra, informatiemanager bij Martens en Van Oord.“ Door techniek op een unieke wijze te combineren met de betrokkenheid en deskundigheid van onze medewerkers én door het inzetten van hoogwaardig materieel en intelligente systemen, zetten we prachtige eindresultaten neer.” Het bedrijf maakt gebruik van de oplossingen van VanMeijel Automatisering.
vorige | 1 -  2 -  3 -  4 -  volgende

blog

MetacomOnline_proces

Welk proces ga jij digitaliseren met Metacom Online?

Dagelijks worden grote hoeveelheden informatie verwerkt. Op kantoor én daarbuiten: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. In de meest ideale situatie is die informatie altijd beschikbaar, correct en volledig. In de praktijk loopt dit vaak iets minder soepel. Wat als er iets bestond dat zó eenvoudig was dat iedereen er mee kon werken? Iets voor het verwerken van al die dagelijkse informatie zoals werkbonnen en urenbriefjes? Iets wat het werk simpeler en efficiënter maakt…

Lees verder

case studies

De Klerk ervaart rust op financieel gebied met Metacom+ Projecten

bekijk de case study

Evenementen

Webinar_metacom2021_groot

Webinar | Metacom 2021: wat is er nieuw?

We ontwikkelen voortdurend aan het Metacom platform. Het platform bevat een aantal interessante verbeteringen en vernieuwingen waarmee jij makkelijker, slimmer én sneller kunt werken. Wat zijn de nieuwe toepassingen in Metacom 2021?

Lees verder