0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws

Nieuwsartikel_wijzigingRAW2020

RAW 2020 wijziging september 2021: moet ik updaten?

Elke vijf jaar wordt de RAW systematiek bijgewerkt conform wet- en regelgeving vanuit het CROW. In 2020 is de RAW Standaard 2020 geïntroduceerd, in september 2021 is hier een wijziging aan toegevoegd. Wat houdt dit in? En wat kunnen de gevolgen zijn voor jouw organisatie?
Voskuilen_metacom.jpg

Van Voskuilen kiest opnieuw voor Metacom

Van Voskuilen is een aannemersbedrijf, gespecialiseerd in het aanleggen van kabels en leidingen voor gas, water, elektriciteit en data. Het in Woudenberg gevestigde bedrijf is al jaren toonaangevend in de boven- en ondergrondse leidingen.
CTBB_Cobouw

CTBB: “We zijn minder tijd en energie kwijt met het inzicht krijgen in projecten” | Cobouw artikel

Heel groot in omvang zijn ze niet. De projecten die het infrabedrijf Civiel Technisch Bureau Bergambacht (CTBB) mag uitvoeren zijn daar- entegen wel omvangrijk. En dat geldt ook voor het tempo waarin dit MKB-bedrijf gedigitaliseerd is. Met Metacom als een belangrijke schakel in de digitaliseringsketen. Directielid Fouad Ramdani vertelt: “We kunnen nu strakker dan voorheen sturen op allerlei manieren van bewaking van projecten.”
VanMeijel_event

‘VanMeijel Connect: the lift off’ | Heb jij je al aangemeld?

Tijdens het online event 'VanMeijel Connect' kom je alles te weten over de ontwikkelingen omtrent digitalisering in de bouw. Verschillende sprekers van VanMeijel, partners, economen en bouwbedrijven vertellen over digitale stappen die bedrijven in de bouw- en infrasector nú kunnen zetten. Ook nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen binnen VanMeijel en ons Metacom platform.
vorige | 1 -  2 -  3 -  4 -  5 -  volgende

blog

MetacomOnline_proces

Welk proces ga jij digitaliseren met Metacom Online?

Dagelijks worden grote hoeveelheden informatie verwerkt. Op kantoor én daarbuiten: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. In de meest ideale situatie is die informatie altijd beschikbaar, correct en volledig. In de praktijk loopt dit vaak iets minder soepel. Wat als er iets bestond dat zó eenvoudig was dat iedereen er mee kon werken? Iets voor het verwerken van al die dagelijkse informatie zoals werkbonnen en urenbriefjes? Iets wat het werk simpeler en efficiënter maakt…

Lees verder

case studies

De Klerk ervaart rust op financieel gebied met Metacom+ Projecten

bekijk de case study

Evenementen

Webinar_metacom2021_groot

Webinar | Metacom 2021: wat is er nieuw?

We ontwikkelen voortdurend aan het Metacom platform. Het platform bevat een aantal interessante verbeteringen en vernieuwingen waarmee jij makkelijker, slimmer én sneller kunt werken. Wat zijn de nieuwe toepassingen in Metacom 2021?

Lees verder