0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
{header:alt}
Devices_mtcOnline.png

Werkopdrachten

Als flexibele schil om Metacom, zorgt deze package ervoor dat ook op de bouwplaats uren geboekt kunnen worden, zodat de doorlooptijd van planning tot goedkeuring significant verkort wordt.

 

Download productblad

Werk registreren overal en altijd

Werkopdrachten worden gepland in Metacom. Ze komen dan automatisch in het Metacom Online overzicht van de werknemer te staan. Deze kan nu op zijn telefoon of tablet de gewerkte tijden en een beschrijving van de werkzaamheden registreren. Na fiattering door de projectleider wordt de werkopdracht voor verdere afhandeling teruggestuurd naar Metacom. Door deze package te combineren met bijvoorbeeld de Verkoopfactuur en/of Looncode package kan verdere afhandeling ook in Metacom Online plaatsvinden.

 

x
Werkopdrachten_1.png
mtc-online-zelfinrichten.png

Beschikbaar op telefoon, tablet en pc

Overal waar de medewerker toegang tot het internet heeft kan hij zijn uren boeken. Dit zorgt voor een snellere en minder foutgevoelige registratie

Lees meer
mtc-online-mobiel_werken.png

Te combineren met andere packages

Door de werkopdrachten package te koppelen aan bijvoorbeeld verkoopfacturen of looncode package, kan de complete doorloop van planning tot facturatie en verloning in het Online platform plaatsvinden.

Lees meer

Ook altijd en overal werk kunnen registreren?

Neem dan direct contact met ons op, of laat een bericht achter.

Contact

blog

Digitale-urenregistratie-blog

5 tips voor het succesvol registreren van uren in de bouw

In de bouw wordt dagelijks veel tijd besteed aan het voorbereiden, realiseren en onderhouden van bouwwerken. Het is dus belangrijk om al deze uren zo slim mogelijk in te zetten. Daarom registreren we op grote schaal onze uren om inzicht te krijgen of de uren effectief zijn besteed. In de meest ideale situatie zijn deze gegevens altijd beschikbaar, correct en volledig. In de praktijk valt dit tegen, en wordt urenregistratie gezien als een vervelende administratieve last. Er valt nog een hoop te verbeteren aan urenverantwoording om dit echt succesvol te maken.

Lees verder

case studies

Digitale grondstromen registratie met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

header-wio-1500x750

Ontdek volgende stappen in digitalisering tijdens het digitale event ‘Werk in uitvoering’

Uitdagende tijden vragen om vernieuwende oplossingen. Hoe kun je waarde blijven toevoegen voor je opdrachtgevers? Hoe kun je slimme, snelle investeringen doen? Kom alles te weten tijdens het digitale VanMeijel event: 'Werk in uitvoering'.

Lees verder