0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
{header:alt}
Devices_mtcOnline.png

Werkopdrachten

Als flexibele schil om Metacom, zorgt deze package ervoor dat ook op de bouwplaats uren geboekt kunnen worden, zodat de doorlooptijd van planning tot goedkeuring significant verkort wordt.

 

Download productblad

Werk registreren overal en altijd

Werkopdrachten worden gepland in Metacom. Ze komen dan automatisch in het Metacom Online overzicht van de werknemer te staan. Deze kan nu op zijn telefoon of tablet de gewerkte tijden en een beschrijving van de werkzaamheden registreren. Na fiattering door de projectleider wordt de werkopdracht voor verdere afhandeling teruggestuurd naar Metacom. Door deze package te combineren met bijvoorbeeld de Verkoopfactuur en/of Looncode package kan verdere afhandeling ook in Metacom Online plaatsvinden.

 

x
Werkopdrachten_1.png
mtc-online-zelfinrichten.png

Beschikbaar op telefoon, tablet en pc

Overal waar de medewerker toegang tot het internet heeft kan hij zijn uren boeken. Dit zorgt voor een snellere en minder foutgevoelige registratie

Lees meer
mtc-online-mobiel_werken.png

Te combineren met andere packages

Door de werkopdrachten package te koppelen aan bijvoorbeeld verkoopfacturen of looncode package, kan de complete doorloop van planning tot facturatie en verloning in het Online platform plaatsvinden.

Lees meer

Ook altijd en overal werk kunnen registreren?

Neem dan direct contact met ons op, of laat een bericht achter.

Contact

blog

5 strategieen bouwbedrijf

5 strategieën om hét digitale bouwbedrijf van de toekomst te worden

Als je aan bouwen denkt, denk je al snel aan asfalt, beton, steen en hout. En waarschijnlijk niet direct aan digitalisering. Met bits en bytes leg je immers geen weg aan of een kantoorgebouw. Toch zijn er de afgelopen decennia in de bouwwereld al vele stappen gezet in het digitaliseren van bouwprocessen. Van de calculatie tot de planning en van digitaal uren registreren tot de complete financiële vastlegging in een ERP systeem. Kortom: het gaat best goed. Toch?

Lees verder

case studies

beens-header-klein

Beens Groep kiest voor meer inzicht met Metacom+ Projecten

bekijk de case study

nieuws

Header instructievideo's calculatie

Instructievideo’s: wegwijs in Metacom Calculatie XE in 8 stappen

Wij vinden het belangrijk dat gebruikers van Metacom goed en makkelijk kunnen werken. Daarom maken we diverse instructievideo’s. Hiermee kun jij vlot aan de slag én kun je dus tijd kunt besparen. Met deze nieuwe reeks ben je in 8 snelle stappen wegwijs in Metacom Calculatie XE.

Lees verder