0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
{header:alt}
Devices_mtcOnline.png

Werkopdrachten

Als flexibele schil om Metacom, zorgt deze package ervoor dat ook op de bouwplaats uren geboekt kunnen worden, zodat de doorlooptijd van planning tot goedkeuring significant verkort wordt.

 

Download productblad

Werk registreren overal en altijd

Werkopdrachten worden gepland in Metacom. Ze komen dan automatisch in het Metacom Online overzicht van de werknemer te staan. Deze kan nu op zijn telefoon of tablet de gewerkte tijden en een beschrijving van de werkzaamheden registreren. Na fiattering door de projectleider wordt de werkopdracht voor verdere afhandeling teruggestuurd naar Metacom. Door deze package te combineren met bijvoorbeeld de Verkoopfactuur en/of Looncode package kan verdere afhandeling ook in Metacom Online plaatsvinden.

 

x
Werkopdrachten_1.png
mtc-online-zelfinrichten.png

Beschikbaar op telefoon, tablet en pc

Overal waar de medewerker toegang tot het internet heeft kan hij zijn uren boeken. Dit zorgt voor een snellere en minder foutgevoelige registratie

Lees meer
mtc-online-mobiel_werken.png

Te combineren met andere packages

Door de werkopdrachten package te koppelen aan bijvoorbeeld verkoopfacturen of looncode package, kan de complete doorloop van planning tot facturatie en verloning in het Online platform plaatsvinden.

Lees meer

Ook altijd en overal werk kunnen registreren?

Neem dan direct contact met ons op, of laat een bericht achter.

Contact

blog

header-verandermanagement-deel3

Vijf essentiële aandachtspunten bij organisatieverandering

Had jij voor het nieuwe jaar ook goede voornemens? En heb je die langer dan 12 dagen kunnen volhouden? Dan is dat al een aardige prestatie! Onderzoek toont namelijk aan dat de meeste mensen na 12 dagen al zijn teruggevallen in hun oude patroon. Hieruit blijkt wel dat gedrag moeilijk te veranderen is. Gedrag is niet voor niets de zwakste schakel tussen intentie en realisatie. Een digitale transformatie vraagt ook om nieuw gedrag. In deze blog geef ik je vijf essentiële aandachtspunten bij organisatieverandering.

Lees verder

case studies

header-plegt-vos-mobiel

Inkoopfacturen automatiseren met IFA Online

bekijk de case study

nieuws

header-instr-jan2021

Nieuwe instructievideo’s | Optimaal werken in Metacom

Wij vinden het belangrijk dat je als gebruiker van Metacom goed en makkelijk je werkt kunt doen. Daarom maken we diverse instructievideo’s. Hiermee kun jij vlot aan de slag én kun je dus tijd kunt besparen. Met deze nieuwe reeks ben je volledig wegwijs in Metacom.

Lees verder