0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
{header:alt}
Devices_mtcOnline.png

Werkopdrachten

Als flexibele schil om Metacom, zorgt deze package ervoor dat ook op de bouwplaats uren geboekt kunnen worden, zodat de doorlooptijd van planning tot goedkeuring significant verkort wordt.

 

Download productblad

Werk registreren overal en altijd

Werkopdrachten worden gepland in Metacom. Ze komen dan automatisch in het Metacom Online overzicht van de werknemer te staan. Deze kan nu op zijn telefoon of tablet de gewerkte tijden en een beschrijving van de werkzaamheden registreren. Na fiattering door de projectleider wordt de werkopdracht voor verdere afhandeling teruggestuurd naar Metacom. Door deze package te combineren met bijvoorbeeld de Verkoopfactuur en/of Looncode package kan verdere afhandeling ook in Metacom Online plaatsvinden.

 

x
Werkopdrachten_1.png
mtc-online-zelfinrichten.png

Beschikbaar op telefoon, tablet en pc

Overal waar de medewerker toegang tot het internet heeft kan hij zijn uren boeken. Dit zorgt voor een snellere en minder foutgevoelige registratie

Lees meer
mtc-online-mobiel_werken.png

Te combineren met andere packages

Door de werkopdrachten package te koppelen aan bijvoorbeeld verkoopfacturen of looncode package, kan de complete doorloop van planning tot facturatie en verloning in het Online platform plaatsvinden.

Lees meer

Ook altijd en overal werk kunnen registreren?

Neem dan direct contact met ons op, of laat een bericht achter.

Contact

blog

liquiditeitsprognose-blog

Inzicht in de liquiditeit van je bedrijf

In deze tijd hoor ik vaak dat inzicht in je liquiditeit van groot belang is, juist nu! Natuurlijk begrijp ik dat je zorgen kan hebben over je financiële positie in crisistijd, maar inzicht in de liquiditeitspositie is natuurlijk áltijd van belang. Ach.. laten wij die discussie hier niet voeren. Maar laat mij van het moment gebruik maken om een, volgens ons, onderbelichte functionaliteit in Metacom te presenteren. Namelijk, de liquiditeitsprognose.

Lees verder

case studies

Header-Case-vanDoorn -mob750x540

Breed digitaliseren binnen de organisatie

bekijk de case study

nieuws

nieuws-LeanGreenBelt-1500x750.jpg

Onze consultants zijn onderweg naar Lean Green Belt certificeringen

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn investeren wij in Lean Green Belt trainingen. Hiermee kunnen wij onze klanten nog beter begeleiden in verbetering en verandering. De deelnemende consultants hebben het theoriegedeelte succesvol afgesloten met het Lean Green Belt examen. De volgende stap? De opgedane kennis toepassen in de praktijk! Zo kunnen we gecertificeerd worden.

Lees verder