0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
{header:alt}
Devices_mtcOnline.png

Werkopdrachten

Als flexibele schil om Metacom, zorgt deze package ervoor dat ook op de bouwplaats uren geboekt kunnen worden, zodat de doorlooptijd van planning tot goedkeuring significant verkort wordt.

 

Download productblad

Werk registreren overal en altijd

Werkopdrachten worden gepland in Metacom. Ze komen dan automatisch in het Metacom Online overzicht van de werknemer te staan. Deze kan nu op zijn telefoon of tablet de gewerkte tijden en een beschrijving van de werkzaamheden registreren. Na fiattering door de projectleider wordt de werkopdracht voor verdere afhandeling teruggestuurd naar Metacom. Door deze package te combineren met bijvoorbeeld de Verkoopfactuur en/of Looncode package kan verdere afhandeling ook in Metacom Online plaatsvinden.

 

x
Werkopdrachten_1.png

mtc-online-zelfinrichten.png

Beschikbaar op telefoon, tablet en pc

Overal waar de medewerker toegang tot het internet heeft kan hij zijn uren boeken. Dit zorgt voor een snellere en minder foutgevoelige registratie

Lees meer
mtc-online-mobiel_werken.png

Te combineren met andere packages

Door de werkopdrachten package te koppelen aan bijvoorbeeld verkoopfacturen of looncode package, kan de complete doorloop van planning tot facturatie en verloning in het Online platform plaatsvinden.

Lees meer

Ook altijd en overal werk kunnen registreren?

Neem dan direct contact met ons op, of laat een bericht achter.

Contact

blog

header-blog-IFA.png

Minimaliseer bedrijfsgrenzen met IFA Online

“Niemand is een eiland door zichzelf omsloten”, zo dichtte John Donne in de zeventiende eeuw. Een universele waarheid die niet alleen geldt voor mensen, maar ook voor organisaties, zoals bouwbedrijven. Ook bouwbedrijven staan nooit op zichzelf, er zijn altijd en op elk niveau verbindingen met opdrachtgevers, leveranciers en overheidsinstanties. Zo heeft bijvoorbeeld de crediteurenadministratie te maken met crediteuren die willen weten wat de status is van hun openstaande inkoopfacturen. Wij hebben een oplossing die hierbij helpt: IFA Online.

Lees verder

case studies

headerunited_newversion_mob_1.jpg

Geen enorme papierstroom, maar digitaal werken in Metacom

bekijk de case study

nieuws

header-instr-jan2021

Nieuwe instructievideo’s | Financieel, Bouwplaats en Fiatteringsroutes

Wij vinden het belangrijk dat je als gebruiker van Metacom goed en makkelijk je werkt kunt doen. Daarom maken we diverse instructievideo’s. Hiermee kun jij vlot aan de slag én kun je dus tijd kunt besparen.

Lees verder