0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Workshop Metacom Online | modelleer zelf een bedrijfsproces | Eindhoven

Wilde je altijd al zelf papieren werkprocessen digitaliseren of apps bouwen? Dan is dit je kans!

Met het Metacom online platform is het namelijk heel eenvoudig geworden om dit zelf te doen. Een werkbon, urenbriefje of schadeformulier digitaliseren? Met het platform heb je deze processen binnen een mum van tijd gebouwd of aangepast. Zo kun je in korte tijd veel procesinnovaties realiseren binnen je bedrijf.  Tijdens deze workshop ervaar je hoe leuk en eenvoudig het is om dit met Metacom online te doen.

Waar en wanneer?
De workshop vindt plaats op woensdag 27 juni a.s. van 13.00 tot 16.00 uur bij onze nieuwe vestiging in Eindhoven. Van 12.30 tot 13.00 uur kun je gebruik maken van de aangeboden lunch. 

Meld je aan via onderstaande button. 

Tot dan!

Schrijf mij in

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

De Klerk: van dubbel werk naar efficiënt werken met Metacom+ en Metacom Online

De Klerk Werkendam, een landelijke speler op de civiele markt met focus op Waterbouw & Staalconstructie, heeft gekozen om met Metacom+ aan de slag te gaan. Ook gaat de organisatie de urenregistratie en inkoop-ontvangstbon digitaliseren met het Metacom Online platform. Door op deze wijze te investeren in IT gaat De Klerk bouwen aan de toekomst: op weg naar structurele verbetering en grotere efficiëntie.

Lees verder