0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Workshop Metacom Online in Emmeloord | Zelf scripten en workflows bouwen | 1 december

scripten_groot.png Naast de workshop “Modelleer zelf een bedrijfsproces”, waarin je zelf papieren werkprocessen gaat digitaliseren en apps gaat bouwen, organiseren we een tweede Metacom Online workshop op gevorderd niveau. Wil jij weten hoe je zelf kunt scripten en processen kunt bouwen? Dan is deze workshop iets voor jou.

In deze workshop zet je een volgende stap in het modelleren. We laten je zien hoe je zelf kunt scripten binnen je formulier of je proces. Je duikt met ons in de code en leert om zelf code te schrijven. Als een expert dus!

Let op: deze workshop hanteert een gevorderd niveau en is een opvolging op de workshop “Modelleer zelf een bedrijfsproces”, waarin je hebt kennis gemaakt met Metacom Online en de basisbeginselen. 

Waar en wanneer?
De workshop vindt plaats op donderdag 1 december 2022 van 13.00 tot 16.00 uur in Emmeloord. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Schrijf mij in

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

nieuws

Recyclepro.artikel_(1)_.png

Veelzijdig familiebedrijf zet in op papierloos werken

Ruim twaalf jaar geleden al zette Reko Raalte de eerste stappen om met behulp van software van VanMeijel interne processen verder te stroomlijnen. Het veelzijdige familiebedrijf maakt nu met diezelfde ICT-partner een verdere digitaliseringsslag en kan op bijna alle afdelingen volledig papierloos werken.

Lees verder