0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | Webservice Metacom: koppelen en communiceren met andere systemen

webinar_webservice Het Metacom platform bevat alle benodigde functionaliteit voor een goedwerkende bedrijfsvoering. Je beschikt met het platform over één centrale plek voor alle bedrijfs- en projectinformatie, waarbij je zelf diverse processen kunt digitaliseren. Maar wist je dat Metacom ook kan samenwerken met andere systemen?

Het Metacom platform is een geïntegreerd model waarin je al je processen kunt waarborgen. Maar naast de diverse oplossingen binnen het platform, is het tevens een open systeem. Dit betekent dat je, indien dit voorkeur heeft, andere systemen in je bedrijf kunt laten samenwerken met Metacom. We noemen dit de webservice. Denk aan het koppelen van pakketten van derden, zoals een extern factuursysteem of een extern verloningspakket.

In deze webinar laten we je meer zien:

  • Hoe werken koppelingen in Metacom?
  • Hoe richt je Metacom in voor communicatie met andere systemen?
  • Hoe kun je zien welke aanroepen worden gedaan naar Metacom?
  • Hoe werken infosets?
  • Hoe test je een webservice?

Wil jij dus meer weten over hoe je Metacom kunt inzetten voor een volledig geïntegreerde bedrijfsvoering met je externe systemen? Meld je dan aan.

Overige gegevens:
- Dinsdag 2 juni
- Van 13.30 tot 14.00 uur

Schrijf mij in

blog

liquiditeitsprognose-blog

Inzicht in de liquiditeit van je bedrijf

In deze tijd hoor ik vaak dat inzicht in je liquiditeit van groot belang is, juist nu! Natuurlijk begrijp ik dat je zorgen kan hebben over je financiële positie in crisistijd, maar inzicht in de liquiditeitspositie is natuurlijk áltijd van belang. Ach.. laten wij die discussie hier niet voeren. Maar laat mij van het moment gebruik maken om een, volgens ons, onderbelichte functionaliteit in Metacom te presenteren. Namelijk, de liquiditeitsprognose.

Lees verder

case studies

Header-Case-vanDoorn -mob750x540

Breed digitaliseren binnen de organisatie

bekijk de case study

nieuws

nieuws-LeanGreenBelt-1500x750.jpg

Onze consultants zijn onderweg naar Lean Green Belt certificeringen

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn investeren wij in Lean Green Belt trainingen. Hiermee kunnen wij onze klanten nog beter begeleiden in verbetering en verandering. De deelnemende consultants hebben het theoriegedeelte succesvol afgesloten met het Lean Green Belt examen. De volgende stap? De opgedane kennis toepassen in de praktijk! Zo kunnen we gecertificeerd worden.

Lees verder