0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | Voor iedereen een dashboard

Rapportages en dashboards zijn hét fundament waarop een organisatie kan sturen. Toch zien we dat rapportages er vaak wel zijn, maar niet meer actueel zijn, onvolledig zijn of dat het overzicht ontbreekt door gebruik van Excel.

Daarom bevat Metacom+ Dashboards. Hiermee kun je KPI’s bepalen en data visualiseren zoals jij dat wilt. Door de flexibiliteit kunnen medewerkers hun eigen dashboards samenstellen. Dit kan met informatie uit Metacom én informatie uit andere systemen. Dit betekent onder andere:

  • dat het management direct inzicht heeft in alle informatie, van top- tot detailniveau
  • dat iedereen zonder tussenkomst van andere medewerkers direct beschikking heeft over informatie die hij of zij benodigd.

Kortom, dashboards leggen de basis om grondige analyses te doen van de bedrijfs- en projectresultaten. Wil jij ook tot nieuwe inzichten komen? Meld je dan aan voor deze webinar.

Overige gegevens:
- Donderdag 12 maart
- Van 13.30 tot 14.00 uur

Schrijf mij in

blog

5 redenen waarom je nu aan de slag moet met digitaal bouwen

Digitalisering kost, zeker als je het intensief doet, veel tijd en geld. Bovendien gaan de ontwikkelingen zo snel, dat je investering in ICT misschien over een paar jaar toch al verouderd is. Dus waarom niet gewoon achterover leunen en afwachten? Gewoon doen wat je altijd al deed, zonder al die problemen die digitalisering met zich mee brengt. Om de volgende vijf redenen is dat niet zo’n handige strategie.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Metacom Online gekoppeld aan boordcomputer

Met Metacom Online kun je een onbeperkt aantal processen digitaliseren. Voorbeelden zijn de urenregistratie, inkoopfactuur-afhandeling en externe bonnen. Maar wist je dat het platform nog veel meer mogelijkheden bevat? Denk aan het koppelen van de boordcomputer. A. Jansen B.V., actief op het gebied van infra, recycling en beton, brengt dit in de praktijk en gaat aan de slag met het koppelen van 30 boordcomputers.

Lees verder